BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 samsung galaxy tab 7.7???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Pisau Cukur

avatar

Posts : 17
Points : 25
Join date : 2012-03-13

PostSubject: samsung galaxy tab 7.7???    Tue Mar 13 2012, 07:38

HELLO! Saya nak ambil tahu details tentang tablet ni. Rasa nak beli talbet ni untuk abang saya untuk birthday. Size ni rasanya ok la! Function and harganya berapa ye?? Ada sesiapa boleh bagi tahu??? Terima kasih untuk reply ye….
Back to top Go down
stellachew90



Posts : 3
Points : 3
Join date : 2012-03-13

PostSubject: Re: samsung galaxy tab 7.7???    Tue Mar 13 2012, 19:58

itab17 wrote:
HELLO! Saya nak ambil tahu details tentang tablet ni. Rasa nak beli talbet ni untuk abang saya untuk birthday. Size ni rasanya ok la! Function and harganya berapa ye?? Ada sesiapa boleh bagi tahu??? Terima kasih untuk reply ye….

Hi there, well it’s definitely better than the previous version as this one has AMOLED technology display..so it’s better view even under sunlight ,also weight only 340 g so it’s ok to put in handbag, very convenient to me =)!
Back to top Go down
montyashley



Posts : 9
Points : 17
Join date : 2011-04-12

PostSubject: Re: samsung galaxy tab 7.7???    Tue Mar 13 2012, 23:59

stellachew90..apasal speaking pulak ni???
Back to top Go down
pancake797



Posts : 3
Points : 5
Join date : 2012-03-14

PostSubject: Re: samsung galaxy tab 7.7???    Wed Mar 14 2012, 22:19

saya rasa yang ni telah ubah bagi call function la! Yang dulu kena gune headset atau bluetooth. Tapi yang baru ni boleh call macam telephone biasa je! Bestnya…..rasa nak tukar baru ni la!!!
Back to top Go down
meiyingtan22



Posts : 2
Points : 2
Join date : 2012-03-16

PostSubject: Re: samsung galaxy tab 7.7???    Fri Mar 16 2012, 06:52

Kalau kat pasaran skrg kos lebih kurang RM2k, biasa orang ambil plan kalau anda nak guna data dengan panggilan, ada lebih murah jugak skrg, anda boleh check sini, hanya RM1409 =)
celcom.com.my/smartphones/tablets.php#tablet4
Back to top Go down
Pisau Cukur

avatar

Posts : 17
Points : 25
Join date : 2012-03-13

PostSubject: Re: samsung galaxy tab 7.7???    Fri Mar 16 2012, 22:29

meiyingtan22 wrote:
Kalau kat pasaran skrg kos lebih kurang RM2k, biasa orang ambil plan kalau anda nak guna data dengan panggilan, ada lebih murah jugak skrg, anda boleh check sini, hanya RM1409 =)
celcom.com.my/smartphones/tablets.php#tablet4

Yang ini datang dengan bookcase. Harga book case tu RM249 , memang berbaloi!!!! Tak tahan la….. Boleh guna tablet online nanti. Hahah! Contact yang mana baik ye? 12 bulan ke 24 bulan???
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: samsung galaxy tab 7.7???    

Back to top Go down
 
samsung galaxy tab 7.7???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» samsung galaxy y 5360.. hang done sa ODIN
» [HELP] Unlock Samsung Galaxy J1
» NOKIA 5230 No Display,DONE via jumper..
» Galaxy Pat.No.112 Kelston Ceramics
» Galaxy Four E3 and Underwater Menace E2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: New Posts Komputer & Peralatan-
Jump to: