BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Anak baru Samsung Galaxy Note 2 dah sampai Malaysia?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Pisau Cukur



Posts : 17
Points : 25
Join date : 2012-03-13

PostSubject: Anak baru Samsung Galaxy Note 2 dah sampai Malaysia?   Mon Oct 22 2012, 07:58

Sesiapa nampak khabar tentang Note2 ni telah start lanuching di Malaysia ? Tapi US belum ada lagi la. Macam cepatnya di negara kita.
Back to top Go down
dreschan



Posts : 19
Points : 27
Join date : 2011-04-06

PostSubject: Re: Anak baru Samsung Galaxy Note 2 dah sampai Malaysia?   Tue Oct 23 2012, 00:51

u ni tak baca surat khabar keh??? baru dilancarkan minggu lepas...
Dengar kata US dan Canada hanya akan dilancarkan pada hujung bulan ni... tak pasti jugak....
Note baru ni banyak jugak kelebihan seperti 1.6 GHZ quad core processor...
Yang tere ialah dia punya bateri..... 3,100 mAh yang membolehkan i 12 jam tanpa charge bateri pun boleh mendengar muzik, layari web, ambil call dan tengok video... cheers
Back to top Go down
Pisau Cukur



Posts : 17
Points : 25
Join date : 2012-03-13

PostSubject: Re: Anak baru Samsung Galaxy Note 2 dah sampai Malaysia?   Tue Oct 23 2012, 22:36

Saya masih tunggu promotion time dia. Boleh dapat banyak hadiah nanti. Bukan saja package yang baik. Mungkin boleh dapat cover dia juga.
Back to top Go down
lumberkereta



Posts : 33
Points : 41
Join date : 2011-05-03

PostSubject: Re: Anak baru Samsung Galaxy Note 2 dah sampai Malaysia?   Thu Oct 25 2012, 01:57

Anda tak tau keh, Celcom telah lancarkan produk ni pada Jumaat lepas mah… Memang banyak freebies dan cabutan bertuah yang boleh menang Galaxy S3… ni ada plan dari Celcom untuk u… tak lupa ingatkan u entry price yang paling murah ialah Rm1498

Back to top Go down
knock83



Posts : 2
Points : 2
Join date : 2011-05-20

PostSubject: Re: Anak baru Samsung Galaxy Note 2 dah sampai Malaysia?   Thu Oct 25 2012, 23:28

Cuba tengok ni, Celcom ada road show untuk Samsung Galaxy Note 2. Ataupun boleh tengok dari link ini.
http://www.celcom.com.my/devices/smartphones/android/samsung-galaxy-note-2.html
tarikh : 26 - 28th Okt
Tempat : Double Team Station, E@Curve
Mobile Camp Ent, The Summit USJ
Blue Cube @ KLCC
Blue Cube Giant Meru, Giant Klang Sentral
Three C Tech, Sunway Carnival Mall
Blue Cube Jusco Seberang Prai
Blue Cube Queensbay Mall, Penang
Blue Cube Greentown Mall, Perak

Roah show nya selalu ada free barag macam KFC voucher, 6 bulab percuma Musicube, RM120 rebate, lucky draw bagi Galaxy 3, Galaxy Note 10.1 dan juga ticket utuk Siti Norhaliza dan Jlo.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Anak baru Samsung Galaxy Note 2 dah sampai Malaysia?   Today at 02:54

Back to top Go down
 
Anak baru Samsung Galaxy Note 2 dah sampai Malaysia?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» samsung galaxy y 5360.. hang done sa ODIN
» [HELP] Unlock Samsung Galaxy J1
» NOKIA 5230 No Display,DONE via jumper..
» Blue Note Records and the Speed of Life : towards a Post-Bop that becomes really the Sound of Consciousness itself
» Galaxy Pat.No.112 Kelston Ceramics

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Request Movie,Video Clip,Mp3,Software dll :: Others-
Jump to: