BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 SAMSUNG KELUARKAN PHONE BARU?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Corneyjok



Posts : 25
Points : 32
Join date : 2011-05-12

PostSubject: SAMSUNG KELUARKAN PHONE BARU?   Mon Mar 28 2016, 09:59

S7 yang samsung keluarkan ni dah ramai yang beli, murah sangat ke sampai baru keluar dah ramai yang beli, zaman ekonomi tgah merasot pon ramai yang masih mampu beli mahalĀ² kan!!
Back to top Go down
burginger



Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-05-18

PostSubject: Re: SAMSUNG KELUARKAN PHONE BARU?   Mon Mar 28 2016, 10:01

Corneyjok wrote:
S7 yang samsung keluarkan ni dah ramai yang beli, murah sangat ke sampai baru keluar dah ramai yang beli, zaman ekonomi tgah merasot pon ramai yang masih mampu beli mahalĀ² kan!!

lah tak tahu ke? ramai beli phone tuh under celcom la!! aku pon dah beli S7egde memang terbaik!!!
Back to top Go down
Corneyjok



Posts : 25
Points : 32
Join date : 2011-05-12

PostSubject: Re: SAMSUNG KELUARKAN PHONE BARU?   Tue Mar 29 2016, 11:06

burginger wrote:
lah tak tahu ke? ramai beli phone tuh under celcom la!! aku pon dah beli S7egde memang terbaik!!!

phone baru sume baik, heee!! tp mesti mahal harga S7 ni.. aku nk mne mampu sgt nk beli mahal-2 gaji je abes kat sewa umah, kete.. ahahah!!
Back to top Go down
burginger



Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-05-18

PostSubject: Re: SAMSUNG KELUARKAN PHONE BARU?   Tue Mar 29 2016, 11:09

Corneyjok wrote:
phone baru sume baik, heee!! tp mesti mahal harga S7 ni.. aku nk mne mampu sgt nk beli mahal-2 gaji je abes kat sewa umah, kete.. ahahah!!

tak tahu ke plan ni boley beli murah klau under celcom? ramai beli phone ni gune line celcom!! dapat murah harga..
Back to top Go down
Corneyjok



Posts : 25
Points : 32
Join date : 2011-05-12

PostSubject: Re: SAMSUNG KELUARKAN PHONE BARU?   Tue Mar 29 2016, 11:10

burginger wrote:
tak tahu ke plan ni boley beli murah klau under celcom? ramai beli phone ni gune line celcom!! dapat murah harga..

harga murah? pelan celcom? maksud kau kne ade kontrak dgn celcom lah ni? letihnya dgr kontrak ni Sad
Back to top Go down
burginger



Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-05-18

PostSubject: Re: SAMSUNG KELUARKAN PHONE BARU?   Tue Mar 29 2016, 11:12

Corneyjok wrote:
harga murah? pelan celcom? maksud kau kne ade kontrak dgn celcom lah ni? letihnya dgr kontrak ni Sad

kontrak celcom ramai yang bagi positive feed back bro, dpat harga murah dgn harga RM2,298, dgn subscribe antre 3 plan First gold, atau First Blue atau New Phone Plan..
Back to top Go down
annely



Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-09-10

PostSubject: Re: SAMSUNG KELUARKAN PHONE BARU?   Wed Mar 30 2016, 23:24

try masok Pelan D yang bulan RM238 selama 24 bulan tuh, harga phone S7edge cuma RM 1,449 je takde mahal mcm celcom samapai 2 k..
Back to top Go down
burginger



Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-05-18

PostSubject: Re: SAMSUNG KELUARKAN PHONE BARU?   Wed Mar 30 2016, 23:27

annely wrote:
try masok Pelan D yang bulan RM238 selama 24 bulan tuh, harga phone S7edge cuma RM 1,449 je takde mahal mcm celcom samapai 2 k..

Bro cube total harga yang u bagi RM 238 selama 2 tahun berape? tak cecah ke RM5,712, jgn lihat dari satu aspek je, lihat keseluruhan untuk menjadi pegguna bijak, celcom first gold RM 80 sebulan selama setahun, RM 960 kosong je.. lagipon line celcom lebih stabil dari Pelan D ni..
Back to top Go down
Corneyjok



Posts : 25
Points : 32
Join date : 2011-05-12

PostSubject: Re: SAMSUNG KELUARKAN PHONE BARU?   Wed Mar 30 2016, 23:30

banyak nya perbezaan harga dari telco yang lain, tak sangka habes duit mcm tuh klau kite tak tahu kire mcm mne.. errrrrr, patut ramai bagi feed back positif pasal celcom..
Back to top Go down
burginger



Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-05-18

PostSubject: Re: SAMSUNG KELUARKAN PHONE BARU?   Sun Apr 03 2016, 22:32

yupz memang bnyak bagus, klau beli kat roadshow tempoh hari lagi best, beli under celcom first gold S7 edge boley dapt Samsung Gear VR and rebat RN 150 heee!! unlimited yonder muzik pon dapat dari pelan first gold..
Back to top Go down
Corneyjok



Posts : 25
Points : 32
Join date : 2011-05-12

PostSubject: Re: SAMSUNG KELUARKAN PHONE BARU?   Sun Apr 03 2016, 22:35

burginger wrote:
yupz memang bnyak bagus, klau beli kat roadshow tempoh hari lagi best, beli under celcom first gold S7 edge boley dapt Samsung Gear VR and rebat RN 150 heee!! unlimited yonder muzik pon dapat dari pelan first gold..

samsung Gear VR... bende ni best aku tengok review kat you tube.. ermmmm, dapat lagi tak ea klau beli, kne pergi tanya Celcom centre lah mcm ni, tp klau x dpt yonder muzik tuh pon menarik jugak..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: SAMSUNG KELUARKAN PHONE BARU?   Today at 02:54

Back to top Go down
 
SAMSUNG KELUARKAN PHONE BARU?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Mobile Phone Browsing
» Z3X latest update: Samsung Tool v.10.4 / Samsung tool 2G tools V3.5.0023
» NEWS: Bandai releases new phone cases for a ton of devices!!!
» A Polk-Phone
» samsung e2222 hang on logo done sa free soft

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: Iphone User-
Jump to: