BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Samsung Galaxy Note 10.1 vs Galaxy Tab 2 10.1

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
popolan



Posts : 20
Points : 34
Join date : 2012-01-22

PostSubject: Samsung Galaxy Note 10.1 vs Galaxy Tab 2 10.1   Fri Sep 07 2012, 13:42

hye.. mana satu korang pilih? tab atao note? haha.!! tapi dua2 nie nampak mcm lebih kurang sama jer.. nama pun sama!! 10.1.. haha
sy ade dgr org ckap galaxy note 10.1 baru lancar kat msia jer kan? tlh share maklumat yg lanjut kat sini ler.. Very Happy
Back to top Go down
louiskee



Posts : 6
Points : 6
Join date : 2012-08-14

PostSubject: Re: Samsung Galaxy Note 10.1 vs Galaxy Tab 2 10.1   Sat Sep 08 2012, 13:07

yalah betul tu, dua dua pun hampir sama. td ai pnya kawan bagi satu video ka ai. Galaxy note 10.1 boleh juga, bit.ly/MnvNBI. u blh cuba surf tengok lah. dan i lebih suka yg putih tu lah ahhaah. syoknya nak beli tu!
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: Samsung Galaxy Note 10.1 vs Galaxy Tab 2 10.1   Sat Sep 08 2012, 14:06

popolan wrote:
hye.. mana satu korang pilih? tab atao note? haha.!! tapi dua2 nie nampak mcm lebih kurang sama jer.. nama pun sama!! 10.1.. haha
sy ade dgr org ckap galaxy note 10.1 baru lancar kat msia jer kan? tlh share maklumat yg lanjut kat sini ler.. Very Happy
yala, mereka baru lanch minggu nie jer.. ku baru pigi ke lowyat.. tudiaa!!! byk nye org kat sana.. ku x blh masuk langsung.. lol.. ok balik ke soalan tu, sebenarnye size dan raka bentuk note dan tab nie adalah sama la.. perbezaan antara mereka adalah software tu.. note 10.1 pakai android 4.0v, yg dipanggil ice cream sandwich lo.. haha.. dan jugak S pen & S note yg pakai stylus teknologi.. bg kite org dpt tulis dan lukis kat screen tu dgn lebih senang lo.. ni adelah maklumat2 yg ku tao la.. sesiape blh membtuikan ku?
Back to top Go down
annely



Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-09-10

PostSubject: Re: Samsung Galaxy Note 10.1 vs Galaxy Tab 2 10.1   Mon Sep 10 2012, 13:21

ehh u kerja di Samsung keh, mcm mana tau semua ni haha?? tapi I skrg guna celcom punya, cuma rm1388 je, lebih murah ni Krn ade 24bulan kontrek mahh. Ada tambahan pula rm120 diskaun jika sign up sebelum 15thsep… apps mereka yg pre-installed tu pun senang nak guna lah, I sdg sibuk dgn ni skrg haha. kalau nak, u blh pi tengok lah.
http://www.celcom.com.my/devices/tablets/android/samsung-galaxy-note-10.1.html


Last edited by annely on Tue Sep 11 2012, 22:53; edited 1 time in total
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: Samsung Galaxy Note 10.1 vs Galaxy Tab 2 10.1   Tue Sep 11 2012, 02:28

eh wak lupa sebut tentang 6 bln langganan percuma utk The Star epaper tu..nak tao bagaimana baca akhbar kat tablet..tapi generasi yg tua lebih suka baca surat khabar atao epaper..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Samsung Galaxy Note 10.1 vs Galaxy Tab 2 10.1   

Back to top Go down
 
Samsung Galaxy Note 10.1 vs Galaxy Tab 2 10.1
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» [VP16] Galaxy-Eyes Cipher Blade Dragon
» samsung galaxy y 5360.. hang done sa ODIN
» Galaxy Pat.No.112 Kelston Ceramics
» Galaxy Four E3 and Underwater Menace E2
» TWK vs Neo Galaxy-eyes P. Dragon

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: New Posts Komputer & Peralatan-
Jump to: