BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
BBphire



Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Fri May 25 2012, 13:43

Bukan iphone blh share kat sini tak Very Happy

dgr kata samsung model baru ni dah keluar..ada sesiapa yg blh kasi review tak???
Back to top Go down
lumberkereta



Posts : 33
Points : 41
Join date : 2011-05-03

PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Fri May 25 2012, 14:54

ni siap dgn kamera 8 megapixel....

tapi harga tu belum lagi announce la....suspence btui ler...

specs tu canggih jugak dgn android 4.0 dan 4.8" amoled screen lol....
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Sat May 26 2012, 02:36

harap2 minggu depan blh launch la...i baru ajer pre register utk model baru S3 ni..malas nak beratur masa kat launching lol...macam iphone 4s tu...kena beratur 2 jam baru dpt....sesiapa yg nak beli baik register kat sini lol... flower

http://bit.ly/Jwo4ko
Back to top Go down
mylar



Posts : 6
Points : 8
Join date : 2012-03-14

PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Sun May 27 2012, 05:32

ada baca ttg model baru S3 ni...agak canggih jugak..jika di bandingkan dgn iphone..i akan ambil S3 ni...storage nyer sampai 64GB via micro SD lol..ni blh simpany byk gambar dan video lol...tapi i google utk $$$ dan launching..x der info langsung..ada sesiapa yg tau x???

http://www.flickr.com/photos/61346780@N08/7268024438/in/photostream
Back to top Go down
paddyfeel



Posts : 7
Points : 11
Join date : 2011-06-17

PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Tue May 29 2012, 01:32

mylar wrote:
ada baca ttg model baru S3 ni...agak canggih jugak..jika di bandingkan dgn iphone..i akan ambil S3 ni...storage nyer sampai 64GB via micro SD lol..ni blh simpany byk gambar dan video lol...tapi i google utk $$$ dan launching..x der info langsung..ada sesiapa yg tau x???

http://www.flickr.com/photos/61346780@N08/7268024438/in/photostream

alamak u x baca paper ke..kan dah cakap launching pada 31 mei ni....gua baru aje terima invitation dari celcom utk launching party mrk kat mid valley lol..utk 3 hari lol...harap2 blh dpt byk goodies ler....
Back to top Go down
meiyingtan22



Posts : 2
Points : 2
Join date : 2012-03-16

PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Tue May 29 2012, 12:46

paddyfeel wrote:
mylar wrote:
ada baca ttg model baru S3 ni...agak canggih jugak..jika di bandingkan dgn iphone..i akan ambil S3 ni...storage nyer sampai 64GB via micro SD lol..ni blh simpany byk gambar dan video lol...tapi i google utk $$$ dan launching..x der info langsung..ada sesiapa yg tau x???

http://www.flickr.com/photos/61346780@N08/7268024438/in/photostream

alamak u x baca paper ke..kan dah cakap launching pada 31 mei ni....gua baru aje terima invitation dari celcom utk launching party mrk kat mid valley lol..utk 3 hari lol...harap2 blh dpt byk goodies ler....


Aku rasa harga runcit adalah RM2199 .... lebih daripada bajet aku ni ... Macam mana dapat harga lebih murah sikit? Adakah launching hanya kat Midvalley?
Back to top Go down
canperry11



Posts : 5
Points : 9
Join date : 2011-09-26

PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Wed May 30 2012, 01:54

x de $$$ tunggu ajer ler...lepas 6 mth cuba cari kat mudah.com.my utk 2nd hand telephone lol kekeke....harga retail biasa nyer lebih mahal..ambil aje kontract dari telco..lagi senang

jika btui2 nak S3 ni dgn harga RM 888, besok pakai baju biru dan pergi kat celcom launching kat mid valley....jika dpt tu blh show off sikit...

ni kena register dulu jika nak dpt S3 besok yer...hari ni hari terakhir lol...cepat2 register dulu..

http://www.celcom.com.my/smartphones/galaxys3.php
Back to top Go down
harryho46



Posts : 1
Points : 1
Join date : 2012-05-31

PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Thu May 31 2012, 02:03

eh tentulah bukan hanya saje kat Midvalley, boleh dapat kat AEON Station 18 Ipoh dan juga Sutera Mall kat JB, tapi hanya 3 hari! Kononnya kalau pakai baju biru dapat diskaun kot, hehe..harap boleh dapat offer ini!
Back to top Go down
BBphire



Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Fri Jun 01 2012, 00:58

patut la jam kat MV semlm...pagi ni tgk paper baru tau ada launching ler....

http://thestar.com.my/news/story.asp?file=/2012/6/1/nation/11397539&sec=nation
Back to top Go down
ZombieTan007



Posts : 19
Points : 23
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Fri Jun 01 2012, 04:59

tadi kat lancaran Celcom sana sangat meriah, ramainya orang dan goodies untuk dapat, aku nampak pakej yg paling murah adalah RM1438 boleh didapati
hmm sayangnya aku tak cukup duit dan nasib untuk dapat S3 pada harga RM888, sini ada maklumat yg terlanjut lol!
http://www.celcom.com.my/smartphones/android.php#android3
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   

Back to top Go down
 
Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» samsung galaxy y 5360.. hang done sa ODIN
» [HELP] Unlock Samsung Galaxy J1
» NOKIA 5230 No Display,DONE via jumper..
» Galaxy Pat.No.112 Kelston Ceramics
» Galaxy Four E3 and Underwater Menace E2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: Iphone User-
Jump to: