BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 rindu bf saya kat UK.. tapi

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Undertaker



Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-10-12

PostSubject: rindu bf saya kat UK.. tapi    Mon Mar 03 2014, 06:09

sgt rinda bf saya yg bekerja kat UK sekarang.. kalo nk panggil pun sekali sehari shj.. sebab panggilan jauh sgt mahal. camne korang mengatasi masalah cam ni ? kadangkala nk video chat juga.
Back to top Go down
missycheesie



Posts : 23
Points : 25
Join date : 2012-01-23

PostSubject: Re: rindu bf saya kat UK.. tapi    Tue Mar 04 2014, 08:37

kan skrng ada byk apps utk buat panggilan la.. tak payah lah muram muram sgt.. blh cuba Celcom XPAX mobile internet.. boleh chat samapt siang pagi..
Back to top Go down
kimsian86



Posts : 28
Points : 44
Join date : 2011-09-11

PostSubject: Re: rindu bf saya kat UK.. tapi    Tue Mar 04 2014, 20:59

Dunia kita sekarang canggih sangat. Terdapat banyak jenis data plan yang ditawarkan. Jadi I rasa tak de pelan yang paling sempurna. Cuma ada yang paling sesuai atas keperluan adik. Mungkin adik kena cuba sendiri setiap pelan baru tau mana yang sesuai.
Back to top Go down
esther_chan



Posts : 16
Points : 18
Join date : 2011-09-11

PostSubject: Re: rindu bf saya kat UK.. tapi    Wed Mar 05 2014, 19:47

mmg mcm tu... jarak jauh sangat menyusahkan. tapi kena tabah dan sabar ya. kalo rindu sangat, pi lah lawat dia. I rasa lebih baik daripada telefon.
Back to top Go down
AnnabellaTan



Posts : 10
Points : 12
Join date : 2011-09-11

PostSubject: Re: rindu bf saya kat UK.. tapi    Fri Mar 07 2014, 07:05

Kapal terbang kos banyak ni. I cadang guna celcom prepaid. Dapat data extra bila tambah nilai. Say juga baru tukar, betul dapat data tambahan dan paling best ialah tak de tarikh luput.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: rindu bf saya kat UK.. tapi    

Back to top Go down
 
rindu bf saya kat UK.. tapi
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Anime and Manga Awards Show
» Bios for New Age Rebellion (RP)
» Presenting: Blood-C

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Request Movie,Video Clip,Mp3,Software dll :: Others-
Jump to: