BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Nk beli Nokia X, tapi beli kat mana ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kimsian86



Posts : 28
Points : 44
Join date : 2011-09-11

PostSubject: Nk beli Nokia X, tapi beli kat mana ?    Tue Jul 22 2014, 09:17

geramnya hp sayadah rosak.. tak dpt power on.. mmg kena beli hp yg baru.. i suka nokia X.. haha.. tapi kat mana dpt beli model ni dgn harga yg berpatutan ?
Back to top Go down
missycheesie



Posts : 23
Points : 25
Join date : 2012-01-23

PostSubject: Re: Nk beli Nokia X, tapi beli kat mana ?    Tue Jul 22 2014, 22:30

kenapa rosak pulak tiba2 ? mestinya jatuh ke dlm air la.. i baru dengar iklan tu ttg nokia X, boleh dibeli dekat celcom centre.. harganya rasa RM0.00 tapi syaratnya kena subscribe celcom first plan la.. ko akan dpt 2 edisi terhad KAX juga. kalo x berapa pasti, pigi laman web mereka.. https://www.celcom.com.my/personal/promotion/cycle2smartphones?pid=1360826467841
Back to top Go down
popolan



Posts : 20
Points : 34
Join date : 2012-01-22

PostSubject: Re: Nk beli Nokia X, tapi beli kat mana ?    Wed Jul 23 2014, 13:30

tak sangka org skrng suka nokia X. bagi i, i akan pilih model yg lebih famous, harga tinggi sikit takpe, asalkan bolel pakai byk tahun je.
Back to top Go down
Undertaker



Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-10-12

PostSubject: Re: Nk beli Nokia X, tapi beli kat mana ?    Fri Jul 25 2014, 03:30

sampai skrng i pun masih pakai celcom sejak i beli hp pertama drp celcom. speed cukup cepat dan stabil. cun cun!
Back to top Go down
AnnabellaTan



Posts : 10
Points : 12
Join date : 2011-09-11

PostSubject: Re: Nk beli Nokia X, tapi beli kat mana ?    Sun Jul 27 2014, 12:40

kebykan org menpunyai hp = smartphone sekarang, memang kewujudannya siok utk hiburan, tapi utk kesihatan mata tak lah baik sgt.. Kena jaga2…
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Nk beli Nokia X, tapi beli kat mana ?    

Back to top Go down
 
Nk beli Nokia X, tapi beli kat mana ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» nokia c1-00 lcd display ways white light blank problem solution ways jumpers
» nokia X3-02 keypad 1,4,7, done....
» Nokia 1280 headset not detected done..!
» Nokia Asha 311 usb not detected problem can be solved.
» Nokia 2730c shorted fast drain din ang battery Done....

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: Iphone User-
Jump to: