BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Korang suka prepaid atau postpaid?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
annely

avatar

Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-09-10

PostSubject: Korang suka prepaid atau postpaid?   Thu Dec 26 2013, 10:33

hye smua, korang lebih suka yg pelan prepaid atau postpaid ke? klu bg aku, mmg pilih lah prepaid, sbb x mahal sgt dan x kan over quota gak kan? ade apa pe prepaid internet mobil blh cadang x? nk sign satu gak.. klu ade yg kira ikut ari atau minggu lg best lah..
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Korang suka prepaid atau postpaid?   Fri Dec 27 2013, 01:43

kena berhati2 tau, bila pilih pelan, krn hari tu i baru kena bila sign up pelan.. mula2 kata pelan tu x de limit, mana tau akhirnya jd ade pula! hanya 150MB sehari..giler nye...nasib baik i hanya sign utk sehari shj.. jd masa u pilih, ingat check siap2 ape quota tu ye..
Back to top Go down
Nana00

avatar

Posts : 42
Points : 54
Join date : 2013-10-12

PostSubject: Re: Korang suka prepaid atau postpaid?   Fri Dec 27 2013, 14:27

sekrg kan ade byk tempat blh dapat wifi yg percume,kenapa nak bayar lebih ? starbuck dan mcdonald's tempat yg i selalu dapat wifi percuma,sambungan dan kelajuan ok je...
Back to top Go down
catwang

avatar

Posts : 60
Points : 74
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: Korang suka prepaid atau postpaid?   Sun Dec 29 2013, 02:05

sebenarnye x de pelan yg best lah..kena tengok brp bajet wak..klo bajet sikit, pilih lah pelan yg murah la..
selain tu kena tengok coverage telco kat area wak gak! pilihlah telco yg ade coverage yg best!
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: Korang suka prepaid atau postpaid?   Mon Dec 30 2013, 01:34

i cadang wak blh cuba pelan Xpax sbb harga dia adelah murah...RM5 sehari je..dan Rm38 sebulan pon ade dgn 4G LTE..
i pelajar je, pakai RM5 dah cukup, baloi gak sbb blh sign bila2 masa je.. senang!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Korang suka prepaid atau postpaid?   

Back to top Go down
 
Korang suka prepaid atau postpaid?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» SasuSaku or SasuKarin?
» Kibahina is Naruhina's biggest canon rival for hinata?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: New Posts Komputer & Peralatan-
Jump to: