BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Pelan postpaid manakah yang paling bagus?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
annely



Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-09-10

PostSubject: Pelan postpaid manakah yang paling bagus?   Tue Aug 26 2014, 12:56

Saya nak tukar pakej telco dari prepaid kepada postpaid, prepaid agak mahal apabila nak telefon, dan saya selalu lupa top up dan telefon tak dapat guna. Kalau semua syarikat telco selalu ada promosi kan bagus? Siapa tau pakej telco mana yang bagus?
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Pelan postpaid manakah yang paling bagus?   Wed Aug 27 2014, 13:37

I nampak ada promosi kat Celcom sekarang ! Tiap-tiap hari pun ada 100 orang akan dapat jamtangan Tag Heuer selama 100 hari, lagi ada KAX yang disukai kanak-kanak, harga pelannya pun murah lagi. I dah sign RM58 setiap bulan untuk 5GB, kawan-kawan saya pun dah banyak guna Celcom dan semua pun koment bagus dengan perantauannya, u boleh dapat maklumat lanjut dengan ni....https://www.celcom.com.my/personal/promotion/100Days_100Watches_winners?pid=1360826467840
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: Pelan postpaid manakah yang paling bagus?   Thu Aug 28 2014, 12:44

Memandangkan penggunaan phone saya yg berdasarkan fungsi asas seperti memanggil & menerima call. Sebab itu, saya fikir ia adalah tidak wajar bagi saya membayar lebih utk mendaftar & mengambil bahagian dlm peraduan ini.
Back to top Go down
annely



Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-09-10

PostSubject: Re: Pelan postpaid manakah yang paling bagus?   Fri Aug 29 2014, 06:41

Promosi RM10K Tag Heuer, wah, hebat betul. Tak pernah saya miliki jam tangan begitu mahal. Aku nak cuba tengok rezeki saya, mungkin bertuah boleh dapat sebagai hadiah untuk saya sendiri. Celcom line memang baik, cepat dan stabil. Ramai kawan2 juga guna celcom.
Back to top Go down
Nana00



Posts : 42
Points : 54
Join date : 2013-10-12

PostSubject: Re: Pelan postpaid manakah yang paling bagus?   Sat Aug 30 2014, 11:54

tentulah postpaid lagi bagus dari prepaid ! I dah guna postpaid dekat 20 tahun dah, talifon bill saya pun tak tinggi sangat, yang pentingnya saya dapat guna phone tu selagi tempat tu ada line, tak perlu bimbang card tak cukup duit lah, juga tak perlu cari sini cari sana untuk top up, kan lebih baik ?
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Pelan postpaid manakah yang paling bagus?   

Back to top Go down
 
Pelan postpaid manakah yang paling bagus?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Yang Wenli vs Universal
» Yang Zing (Cosmic Dragons) Arrived to TCG!
» Yang Zing Deck
» Yang Zing help
» Yang Zing Anti Meta Skill Deck

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Request Movie,Video Clip,Mp3,Software dll :: Others-
Jump to: