BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 camne menarik customer?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
popolan



Posts : 20
Points : 34
Join date : 2012-01-22

PostSubject: camne menarik customer?   Mon Apr 01 2013, 12:03

helo.. bisnes sy akan bermula pg bln depan.. ni kali pertama sy buat bisnes dgn rakan2 sy.. huhu~ sgt excited ni.. sebenarnya, mula2 sy cuba nak start sendiri, tapi gagal Sad sebab x ckup modal.. jd sy pon ajak kawan2 utk join sy.. skang modal kita ada sebyk 30k.. kekeke.. kita cuma buat bisnes kecik ajer.. x de office yg besar, sebab nak jimat cost.. tambahan plak, minggu depan kita akan pigi ke cina utk beli stok.. cuma nak tanya org yg ade pengalaman... camne korang attract customer?? ape taktik korang pakai?? blh ajar x? hihi
Back to top Go down
dreschan



Posts : 19
Points : 27
Join date : 2011-04-06

PostSubject: Re: camne menarik customer?   Tue Apr 02 2013, 06:53

jangan excited sangat lah, terutama business perkongsian ....
Masalah dalam business ni banyak lah..
Yang penting u punya aliran tunai kena cukup...
Lepas tu masalah pekerja kena jaga... rasa u orang cukup untuk semantara business kecil ni...
Kalau perkongsian, pergi cari business mobile phone plan dari telco untuk u jimat sikit...
Masa kini yang paling penting bukan produk lagi, ialah customer service...
Customer service yang baik sure bawa banyak lagi customer...
Harap dapat membantulah..
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 49
Points : 61
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: camne menarik customer?   Wed Apr 03 2013, 09:09

huh? x de office?? jd mcm mane nak kontek ni?? pakai hp ajer la?? mahai la kalo mcm tu.. nanti bill shock ah..haha!
kalau tak silap saya, i terjumpa ada plan untuk business, panggil business mobile plan. boleh call percuma dan servis roaming.
Back to top Go down
Pau Daging

avatar

Posts : 12
Points : 16
Join date : 2012-03-22

PostSubject: Re: camne menarik customer?   Thu Apr 04 2013, 02:26

Nak cakap pasal business mobile phone plan ni, i nak syor kan u guna apa yang i guna sekarang, Celcom First Biz Plan...
Plan ni membolehkan syarikat i jimat sangat kerana ia pada kadar sama boleh buat call ke mana-mana nombor dan pada bila-bila masa...
Yang best untuk perkongsian macam business kamu ialah boleh ada sampai 5 sub lines, macam ni semua partner boleh guna plan sama untuk jimat lebih...
Nak tau lebih boleh pergi ke
http://www.celcom.com.my/firstbusiness/voice/overview.php
Back to top Go down
popolan



Posts : 20
Points : 34
Join date : 2012-01-22

PostSubject: Re: camne menarik customer?   Fri Apr 05 2013, 11:52

biz plan ni mmg bagui lah!! nanti akan habak partner i.. panggil diorg smua tukar ke plan tu dh.. haha.. sebab mmg murah.. ade free data, buat panggilan kpd smua network dgn kadar sama.. roaming pon hanya 98sen seminit.. mesti dpt jimat byk dh.. kos pon rendah ckit.. Wink
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: camne menarik customer?   

Back to top Go down
 
camne menarik customer?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Open Day Photo Gallery (staff and customer images)
» Customer service alive and well in 2012
» BOWKER CUSTOMER SERVICE
» Beautiful 96 DCM SS with only 97K - Original Owner!
» Customer Scroll in Zen Meditation Area

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Business & Economies :: Bincang-Bincang Perniagaan-
Jump to: