BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Suggest app yang menarik utk download lagu.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Pau Daging

avatar

Posts : 12
Points : 16
Join date : 2012-03-22

PostSubject: Suggest app yang menarik utk download lagu.   Mon Nov 30 2015, 22:35

Apa app yang menarik dan bagus nak download lagu? Share please.
Tapi nak yang legal la. Sebab nak guna utk project. Kan kena sama pulak kalau takde copyright. Haha Question
Back to top Go down
niki minah

avatar

Posts : 27
Points : 40
Join date : 2011-04-05

PostSubject: Re: Suggest app yang menarik utk download lagu.   Tue Dec 01 2015, 06:01

Pau Daging wrote:
Apa app yang menarik dan bagus nak download lagu? Share please.
Tapi nak yang legal la. Sebab  nak guna utk project. Kan kena sama pulak kalau takde copyright. Haha Question

haha. tau cuak kena saman. nk download kat mana? pc ke telepon?
Back to top Go down
Pendekar Laut

avatar

Posts : 16
Points : 16
Join date : 2011-06-09

PostSubject: Re: Suggest app yang menarik utk download lagu.   Tue Dec 01 2015, 07:40

kalau nk buat event, kena pakai yg original beb. bahaya kau download haram. boleh kena saman.
lg pon, elok download yg legal. at least boleh jaga industri. sama2 untung. artis ngan peminat.
Back to top Go down
Pau Daging

avatar

Posts : 12
Points : 16
Join date : 2012-03-22

PostSubject: Re: Suggest app yang menarik utk download lagu.   Wed Dec 02 2015, 00:19

niki minah wrote:

haha. tau cuak kena saman. nk download kat mana? pc ke telepon?

kat telepon. so nanti aku nk create playlist siap2. senang nk buat urutan lagu untuk event project aku tu.
Back to top Go down
niki minah

avatar

Posts : 27
Points : 40
Join date : 2011-04-05

PostSubject: Re: Suggest app yang menarik utk download lagu.   Wed Dec 02 2015, 06:34

Pau Daging wrote:

kat telepon. so nanti aku nk create playlist siap2. senang nk buat urutan lagu untuk event project aku tu.
kau try pakai app yg baru launch ari tu. yonder music. dua2 ada.
android ada, ios ada. so takde masalah kau pakai ipone ke android ke.
yg tu katanya senang nk create playlist
Back to top Go down
Pau Daging

avatar

Posts : 12
Points : 16
Join date : 2012-03-22

PostSubject: Re: Suggest app yang menarik utk download lagu.   Wed Dec 02 2015, 23:44

niki minah wrote:
kau try pakai app yg baru launch ari tu. yonder music. dua2 ada.
android ada, ios ada. so takde masalah kau pakai ipone ke android ke.
yg tu katanya senang nk create playlist
oh boleh cuba mcm ni. free ke? ke kena bayar? yg bayar malas lah.
baik guna yg free je. hehe
Back to top Go down
niki minah

avatar

Posts : 27
Points : 40
Join date : 2011-04-05

PostSubject: Re: Suggest app yang menarik utk download lagu.   Thu Dec 03 2015, 06:37

Pau Daging wrote:
oh boleh cuba mcm ni. free ke? ke kena bayar? yg bayar malas lah.
baik guna yg free je. hehe
takde maknanya bayar. free je la weh app dia.
khas utk org yg pakai celcom.
kalau pakai celcom untungla. bukan besar pon. tak sampai 20mb.
Back to top Go down
Nana00

avatar

Posts : 45
Points : 59
Join date : 2013-10-12

PostSubject: Re: Suggest app yang menarik utk download lagu.   Thu Dec 03 2015, 23:16

Pau Daging wrote:
Apa app yang menarik dan bagus nak download lagu? Share please.
Tapi nak yang legal la. Sebab  nak guna utk project. Kan kena sama pulak kalau takde copyright. Haha Question

spotify ada. shazam ada. banyak je.
Back to top Go down
Pendekar Laut

avatar

Posts : 16
Points : 16
Join date : 2011-06-09

PostSubject: Re: Suggest app yang menarik utk download lagu.   Fri Dec 04 2015, 05:44

Pau Daging wrote:
oh boleh cuba mcm ni. free ke? ke kena bayar? yg bayar malas lah.
baik guna yg free je. hehe

download skrg. skrg celcom buat offer smpai 25hb kalau tak silap.
lgpon dpt pluang nak menang tiket free konsert bruno mars.
Back to top Go down
Pendekar Laut

avatar

Posts : 16
Points : 16
Join date : 2011-06-09

PostSubject: Re: Suggest app yang menarik utk download lagu.   Fri Dec 04 2015, 05:49

Nana00 wrote:

spotify ada. shazam ada. banyak je.

spotify bnyk iklan. bnyk makan data internet. boring.

Back to top Go down
Pau Daging

avatar

Posts : 12
Points : 16
Join date : 2012-03-22

PostSubject: Re: Suggest app yang menarik utk download lagu.   Fri Dec 04 2015, 06:49

Pendekar Laut wrote:

download skrg. skrg celcom buat offer smpai 25hb kalau tak silap.
lgpon dpt pluang nak menang tiket free konsert bruno mars.
yg ni aku pecaya. sbb aku dah tgk kt fb xpax.mmg btol2 ada.

anyway thanks guys bg info baru mcm ni. Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Suggest app yang menarik utk download lagu.   

Back to top Go down
 
Suggest app yang menarik utk download lagu.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Yang Wenli vs Universal
» Yang Zing Deck
» Yang Zing help
» Yang Zing Anti Meta Skill Deck
» [SCD]Sephira Fuxi Yang Zing

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Request Movie,Video Clip,Mp3,Software dll :: Others-
Jump to: