BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 CIMB dan Ogawa?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Nana00

avatar

Posts : 45
Points : 59
Join date : 2013-10-12

PostSubject: CIMB dan Ogawa?   Sun May 07 2017, 13:07

Hey guys. Nak tanya betul ke kalau kita guna CIMB boleh dapat Ogawa punya promotion yg Mother's day tu sbb kawan aku ada bagitahu pasal ni kat aku tapi tak berape pasti pulak. Betul ke boleh dapat promosi sbb terpikir nak beli jugak
mesin urut Ogawa ni sebab segan laa nak g mengurut bagai ni Question
Back to top Go down
miniang



Posts : 59
Points : 65
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: CIMB dan Ogawa?   Wed May 10 2017, 02:21

Nana00 wrote:
Hey guys. Nak tanya betul ke kalau kita guna CIMB boleh dapat Ogawa punya promotion yg Mother's day tu sbb kawan aku ada bagitahu pasal ni kat aku tapi tak berape pasti pulak. Betul ke boleh dapat promosi sbb terpikir nak beli jugak
mesin urut Ogawa ni sebab segan laa nak g mengurut bagai ni Question
Aku x pasti kalau btl2 boleh ke x?? Ko x pg check ke?? Pg je kat kedia dan tanya je... Hehehe
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 49
Points : 61
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: CIMB dan Ogawa?   Wed May 10 2017, 15:06

miniang wrote:
Nana00 wrote:
Hey guys. Nak tanya betul ke kalau kita guna CIMB boleh dapat Ogawa punya promotion yg Mother's day tu sbb kawan aku ada bagitahu pasal ni kat aku tapi tak berape pasti pulak. Betul ke boleh dapat promosi sbb terpikir nak beli jugak
mesin urut Ogawa ni sebab segan laa nak g mengurut bagai ni Question
Aku x pasti kalau btl2 boleh ke x?? Ko x pg check ke?? Pg je kat kedia dan tanya je... Hehehe

Yg Ogawa in... Ogawa master drive ke? Tadi ada pg tanya kat kedia.. Tengok byk org test...
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 49
Points : 61
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: CIMB dan Ogawa?   Wed May 10 2017, 15:09

Nana00 wrote:
Hey guys. Nak tanya betul ke kalau kita guna CIMB boleh dapat Ogawa punya promotion yg Mother's day tu sbb kawan aku ada bagitahu pasal ni kat aku tapi tak berape pasti pulak. Betul ke boleh dapat promosi sbb terpikir nak beli jugak
mesin urut Ogawa ni sebab segan laa nak g mengurut bagai ni Question

CIMB?? Rasanya ada kot... Biasanya promosi blh dapat rebat dari bank... Tapi kena tanya dulu... tengok bank yg mana.
Back to top Go down
catwang

avatar

Posts : 62
Points : 76
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: CIMB dan Ogawa?   Fri May 12 2017, 00:59

mikkesho wrote:
miniang wrote:
Nana00 wrote:
Hey guys. Nak tanya betul ke kalau kita guna CIMB boleh dapat Ogawa punya promotion yg Mother's day tu sbb kawan aku ada bagitahu pasal ni kat aku tapi tak berape pasti pulak. Betul ke boleh dapat promosi sbb terpikir nak beli jugak
mesin urut Ogawa ni sebab segan laa nak g mengurut bagai ni Question
Aku x pasti kalau btl2 boleh ke x?? Ko x pg check ke?? Pg je kat kedia dan tanya je... Hehehe

Yg Ogawa in... Ogawa master drive ke? Tadi ada pg tanya kat kedia.. Tengok byk org test...

Kat mana ko pg?? Byk test... Tapi byk beli juga ke?? Tu lagi penting... Hehehehe
Back to top Go down
catwang

avatar

Posts : 62
Points : 76
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: CIMB dan Ogawa?   Fri May 12 2017, 01:01

mikkesho wrote:
Nana00 wrote:
Hey guys. Nak tanya betul ke kalau kita guna CIMB boleh dapat Ogawa punya promotion yg Mother's day tu sbb kawan aku ada bagitahu pasal ni kat aku tapi tak berape pasti pulak. Betul ke boleh dapat promosi sbb terpikir nak beli jugak
mesin urut Ogawa ni sebab segan laa nak g mengurut bagai ni Question

CIMB?? Rasanya ada kot... Biasanya promosi blh dapat rebat dari bank... Tapi kena tanya dulu... tengok bank yg mana.
Only CIMB ke??? Yg lain bank x dpt promosi in ke.. susah kalau mcm tu... aku tengah guna Public Bank... ishh..
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 49
Points : 61
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: CIMB dan Ogawa?   Fri May 12 2017, 05:17

catwang wrote:
mikkesho wrote:
miniang wrote:
Nana00 wrote:
Hey guys. Nak tanya betul ke kalau kita guna CIMB boleh dapat Ogawa punya promotion yg Mother's day tu sbb kawan aku ada bagitahu pasal ni kat aku tapi tak berape pasti pulak. Betul ke boleh dapat promosi sbb terpikir nak beli jugak
mesin urut Ogawa ni sebab segan laa nak g mengurut bagai ni Question
Aku x pasti kalau btl2 boleh ke x?? Ko x pg check ke?? Pg je kat kedia dan tanya je... Hehehe

Yg Ogawa in... Ogawa master drive ke? Tadi ada pg tanya kat kedia.. Tengok byk org test...

Kat mana ko pg?? Byk test... Tapi byk beli juga ke?? Tu lagi penting... Hehehehe

Rasanya Ogawa hanya tempat yg popular saja ada... Tempat biasa rasanya x jual... Nk buat promosi pun susah... Tapi Paham juga.. BUkan semua org pun boleh beli juga.
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 49
Points : 61
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: CIMB dan Ogawa?   Fri May 12 2017, 05:18

catwang wrote:
mikkesho wrote:
Nana00 wrote:
Hey guys. Nak tanya betul ke kalau kita guna CIMB boleh dapat Ogawa punya promotion yg Mother's day tu sbb kawan aku ada bagitahu pasal ni kat aku tapi tak berape pasti pulak. Betul ke boleh dapat promosi sbb terpikir nak beli jugak
mesin urut Ogawa ni sebab segan laa nak g mengurut bagai ni Question

CIMB?? Rasanya ada kot... Biasanya promosi blh dapat rebat dari bank... Tapi kena tanya dulu... tengok bank yg mana.
Only CIMB ke??? Yg lain bank x dpt promosi in ke.. susah kalau mcm tu... aku tengah guna Public Bank... ishh..

Biasanya skrg byk promosi buat dengan bank... Blh dapat lebih discount dan rebat... Pandai yeah... Bank untung.. Penjual pun untung...
Back to top Go down
Nana00

avatar

Posts : 45
Points : 59
Join date : 2013-10-12

PostSubject: Re: CIMB dan Ogawa?   Sun May 14 2017, 21:07

mikkesho wrote:
Nana00 wrote:
Hey guys. Nak tanya betul ke kalau kita guna CIMB boleh dapat Ogawa punya promotion yg Mother's day tu sbb kawan aku ada bagitahu pasal ni kat aku tapi tak berape pasti pulak. Betul ke boleh dapat promosi sbb terpikir nak beli jugak
mesin urut Ogawa ni sebab segan laa nak g mengurut bagai ni Question

CIMB?? Rasanya ada kot... Biasanya promosi blh dapat rebat dari bank... Tapi kena tanya dulu... tengok bank yg mana.

OO macam tu. Okay thanks for the info. Nanti aku try g tanya bank pastu confirm kat outlet ogawa betul tak pasal cimb ni ada promotion.
Back to top Go down
Nana00

avatar

Posts : 45
Points : 59
Join date : 2013-10-12

PostSubject: Re: CIMB dan Ogawa?   Sun May 14 2017, 21:09

mikkesho wrote:
catwang wrote:
mikkesho wrote:
miniang wrote:
Nana00 wrote:
Hey guys. Nak tanya betul ke kalau kita guna CIMB boleh dapat Ogawa punya promotion yg Mother's day tu sbb kawan aku ada bagitahu pasal ni kat aku tapi tak berape pasti pulak. Betul ke boleh dapat promosi sbb terpikir nak beli jugak
mesin urut Ogawa ni sebab segan laa nak g mengurut bagai ni Question
Aku x pasti kalau btl2 boleh ke x?? Ko x pg check ke?? Pg je kat kedia dan tanya je... Hehehe

Yg Ogawa in... Ogawa master drive ke? Tadi ada pg tanya kat kedia.. Tengok byk org test...

Kat mana ko pg?? Byk test... Tapi byk beli juga ke?? Tu lagi penting... Hehehehe

Rasanya Ogawa hanya tempat yg popular saja ada... Tempat biasa rasanya x jual... Nk buat promosi pun susah... Tapi Paham juga.. BUkan semua org pun boleh beli juga.

Tu semua depends atas org jugak berkemampuan ke tak tapi sekarang kan ogawa dah ada boleh bayar ansuran tu. Tak ada kena byr sekaligus cash. Tak membebankan sngt laa kan.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: CIMB dan Ogawa?   

Back to top Go down
 
CIMB dan Ogawa?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Request Movie,Video Clip,Mp3,Software dll :: Others-
Jump to: