BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 iPhone 7 plan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Nana00



Posts : 42
Points : 54
Join date : 2013-10-12

PostSubject: iPhone 7 plan    Fri Oct 14 2016, 00:05

Nak tanya ada tak pelan2 menarik yang disertakan sekali kalau kita beli iPhone7 .. telco2 d malaysia mesti dah buat promosi kan ? suggestion plss .. nak beli yg skli ngn plan
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: iPhone 7 plan    Fri Oct 14 2016, 00:10

celcom ada promosi baik pnye ..haha
iPhone 7 dgn celcom first plan .. first plan ada banyak jenis ..
yang specialnya ade unlimited call n blh carry forward intrnt
Back to top Go down
Nana00



Posts : 42
Points : 54
Join date : 2013-10-12

PostSubject: Re: iPhone 7 plan    Fri Oct 14 2016, 00:13

ouhh yeke? bagus nya .. skrg daa ade ke celcom ni ke baru pre order ke apa ?

pape pun terima kasih info ye ..hehe
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: iPhone 7 plan    Fri Oct 14 2016, 00:16

dah adee .. pre order dah lps pun dah ..
oky .. ary ni ada launch iPhone7 kat sunway pyramid
blh try kat sna
Back to top Go down
Nana00



Posts : 42
Points : 54
Join date : 2013-10-12

PostSubject: Re: iPhone 7 plan    Fri Oct 14 2016, 00:19

uihhh jauh nyee..
hahahaha takpe laa tggu la ade area kl baru beli
hehe makaseh
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: iPhone 7 plan    Fri Oct 14 2016, 00:22

rugi laa klo tak try hari niii.. kat sunway ade lucky draw
blh dapat extra iphone dgn hrga rm 7 je
haa hari nii smapi kul 6 jee tau rugi laa klo tak cuba
sy pun nak cuba cuma rezeki tak ckup lg nak beli ip7 ni tggu sikit je lagi haha
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: iPhone 7 plan    Sun Oct 16 2016, 22:24

hari ini ada promotion yg lagi menarik ke pasal plan telco ngn iphone7 nii ??
ada lagi tak promo mcm kat sunway tuu??
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: iPhone 7 plan    Mon Oct 17 2016, 22:38

mikkesho wrote:
hari ini ada promotion yg lagi menarik ke pasal plan telco ngn iphone7 nii ??
ada lagi tak promo mcm kat sunway tuu??

daa takde laa rase nye bro .. tapi cuba pakai celcom first laa bro
best sikit data blh carry forward kalau tak hbs guna n ada unlimited calls lg
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: iPhone 7 plan    Tue Oct 18 2016, 22:31

miniang wrote:
mikkesho wrote:
hari ini ada promotion yg lagi menarik ke pasal plan telco ngn iphone7 nii ??
ada lagi tak promo mcm kat sunway tuu??

daa takde laa rase nye bro .. tapi cuba pakai celcom first laa bro
best sikit data blh carry forward kalau tak hbs guna n ada unlimited calls lg

kalau mcm tuu mesti plan nii maha kan? kalau siap ada unlimited calls,
smua plan skrng nii nak bg unlimited calls tp tuu laa harga mahal rasa
macam rugi plk pakai klo jarang guna, bayar mahl2 huhu
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: iPhone 7 plan    Wed Oct 19 2016, 22:27

mikkesho wrote:

kalau mcm tuu mesti plan nii maha kan? kalau siap ada unlimited calls,
smua plan skrng nii nak bg unlimited calls tp tuu laa harga mahal rasa
macam rugi plk pakai klo jarang guna, bayar mahl2 huhu

bagi sy xmahal sgt laa .. rm98 je for iphone 7 nii, sy rasa tak mahal sbb berbaloi pakai banyak benefit .. jgn risau klo tak hbs guna kuota tuu blh carry forward prgi next month..
Back to top Go down
babydear80



Posts : 21
Points : 23
Join date : 2011-05-27

PostSubject: Re: iPhone 7 plan    Wed Oct 19 2016, 22:29

miniang wrote:
mikkesho wrote:

kalau mcm tuu mesti plan nii maha kan? kalau siap ada unlimited calls,
smua plan skrng nii nak bg unlimited calls tp tuu laa harga mahal rasa
macam rugi plk pakai klo jarang guna, bayar mahl2 huhu

bagi sy xmahal sgt laa .. rm98 je for iphone 7 nii, sy rasa tak mahal sbb berbaloi pakai banyak benefit .. jgn risau klo tak hbs guna kuota tuu blh carry forward prgi next month..

rn98? pelan baru ke? berape gb?
ingat celcom hanya ada first gold 80 ngan first platinum 150 je. kekeke
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: iPhone 7 plan    Thu Oct 20 2016, 22:30

babydear80 wrote:

rn98? pelan baru ke? berape gb?
ingat celcom hanya ada first gold 80 ngan first platinum 150 je. kekeke

yes rm98 baru laa jgk sbb plan nii untuk pengguna yg beli iphone 7 ngn celcom n ini tawaran plan nyee .. quota intrnt ade 12gb ..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: iPhone 7 plan    Today at 02:54

Back to top Go down
 
iPhone 7 plan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Favourite iPhone app?
» iphone game - gun bro Multiplayer
» President Herman Cain’s 999 Plan In Action
» G-bites a similar plan
» Bad Boy ! "The Plan"

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Request Movie,Video Clip,Mp3,Software dll :: Others-
Jump to: