BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lotu



Posts : 23
Points : 31
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Thu May 26 2016, 06:29

Hmm....pelan baru celcom Platinum?
Back to top Go down
bacardipro



Posts : 21
Points : 26
Join date : 2012-02-16

PostSubject: Re: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Thu May 26 2016, 06:32

lotu wrote:
Hmm....pelan baru celcom Platinum?  
betul ke x ni? tak pernah dengar pun
Back to top Go down
lotu



Posts : 23
Points : 31
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Thu May 26 2016, 06:35

bacardipro wrote:
lotu wrote:
Hmm....pelan baru celcom Platinum?  
betul ke x ni? tak pernah dengar pun

tak tipu lah...pelan ni bagi banyak data juga...xD lebih dari 10GB...haha cuba teka...haha
Back to top Go down
bacardipro



Posts : 21
Points : 26
Join date : 2012-02-16

PostSubject: Re: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Thu May 26 2016, 06:37

berapa? 15gb? banyak gila! macam mana nak guna habis sia....
Back to top Go down
lotu



Posts : 23
Points : 31
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Thu May 26 2016, 06:39

bacardipro wrote:
berapa? 15gb? banyak gila! macam mana nak guna habis sia....

lebih banyak bro...18GB...pelan ni utk orang yg guna banyak data dan juga selalu guna....haha
Back to top Go down
bacardipro



Posts : 21
Points : 26
Join date : 2012-02-16

PostSubject: Re: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Thu May 26 2016, 06:43

kalau aku xleh nak habis sia.bapa banyak!!!!!
Back to top Go down
Corneyjok



Posts : 25
Points : 32
Join date : 2011-05-12

PostSubject: Re: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Thu May 26 2016, 22:55

lotu wrote:
bacardipro wrote:
berapa? 15gb? banyak gila! macam mana nak guna habis sia....

lebih banyak bro...18GB...pelan ni utk orang yg guna banyak data dan juga selalu guna....haha


9gb ajer, yang lagi 9gb tu untuk weekend saja dan tak blh carry forward.
Back to top Go down
Corneyjok



Posts : 25
Points : 32
Join date : 2011-05-12

PostSubject: Re: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Thu May 26 2016, 22:59

bacardipro wrote:
berapa? 15gb? banyak gila! macam mana nak guna habis sia....

umobile lagi best, rm70 dpt 15gb data blh guna ari2.
Back to top Go down
lotu



Posts : 23
Points : 31
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Fri May 27 2016, 09:41

Corneyjok wrote:
9gb ajer, yang lagi 9gb tu untuk weekend saja dan tak blh carry forward.

ya.....9GB je boleh carry forward bulan seterusnya...tapi yg peliknya macam mana nak habis lebih banyak data...hahaha
Back to top Go down
lotu



Posts : 23
Points : 31
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Fri May 27 2016, 09:43

bacardipro wrote:
kalau aku xleh nak habis sia.bapa banyak!!!!!

kalau takleh nak habis carry forward je...kamu juga boleh guna hotspot utk share pada laptop atau gadjet lain kamu supaya blh habiskannya
Back to top Go down
lotu



Posts : 23
Points : 31
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Fri May 27 2016, 09:46

Corneyjok wrote:
bacardipro wrote:
berapa? 15gb? banyak gila! macam mana nak guna habis sia....

umobile lagi best, rm70 dpt 15gb data blh guna ari2.

hmm...betul juga....tapi kena tengok apa yg pelan tu bagi juga.....haha seperti spotify atau yonder percuma....xD
Back to top Go down
bacardipro



Posts : 21
Points : 26
Join date : 2012-02-16

PostSubject: Re: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Sun May 29 2016, 12:20

lotu wrote:
Corneyjok wrote:
9gb ajer, yang lagi 9gb tu untuk weekend saja dan tak blh carry forward.

ya.....9GB je boleh carry forward bulan seterusnya...tapi yg peliknya macam mana nak habis lebih banyak data...hahaha

oh,macam tu baguslah.kadang kali aku bz kerjalah.bolehlah guna bulan depan.
Back to top Go down
bacardipro



Posts : 21
Points : 26
Join date : 2012-02-16

PostSubject: Re: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Sun May 29 2016, 12:21

lotu wrote:
bacardipro wrote:
kalau aku xleh nak habis sia.bapa banyak!!!!!

kalau takleh nak habis carry forward je...kamu juga boleh guna hotspot utk share pada laptop atau gadjet lain kamu supaya blh habiskannya

tapi hotspot selamat ke? takut masuk viruslah...
Back to top Go down
lotu



Posts : 23
Points : 31
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Sun May 29 2016, 12:31

bacardipro wrote:
oh,macam tu baguslah.kadang kali aku bz kerjalah.bolehlah guna bulan depan.

haha...harap harap blh habiskan data kan? nanti rasa bazir pula...haha btw, bz juga blh download drama atau movie dulu...nanti free barulah tengok...xD
Back to top Go down
lotu



Posts : 23
Points : 31
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Sun May 29 2016, 12:35

bacardipro wrote:
tapi hotspot selamat ke? takut masuk viruslah...

selamat....tapi kena pastikan tiada orang yg guna hotspot kamu....dan gajet kamu mestilah tiada virus...haha selain itu...hotspot memanglah selamat...xD
Back to top Go down
bacardipro



Posts : 21
Points : 26
Join date : 2012-02-16

PostSubject: Re: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Sun May 29 2016, 12:47

lotu wrote:
bacardipro wrote:
tapi hotspot selamat ke? takut masuk viruslah...

selamat....tapi kena pastikan tiada orang yg guna hotspot kamu....dan gajet kamu mestilah tiada virus...haha selain itu...hotspot memanglah selamat...xD
oh,ok.tapi kamu ada link x? utk pelan platinum ni.
Back to top Go down
lotu



Posts : 23
Points : 31
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Sun May 29 2016, 12:52

bacardipro wrote:
oh,ok.tapi kamu ada link x? utk pelan platinum ni.

ada....ni dia https://www.celcom.com.my/personal/plans/platinum kamu boleh dpt lebih info dari sini...xD
Back to top Go down
lotu



Posts : 23
Points : 31
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Sun May 29 2016, 12:53

hmm...nampaknya kamu memang suka pelan ini....harap harap kamu dapat yg golden lounge tu...kat KLIA...xD semoga berjaya...haha
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:    Today at 02:53

Back to top Go down
 
Platinum? pelan baru celcom??? :affraid:
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 8 ACDelco 41-932 Professional Platinum spark plugs
» WTTF: 2011 Bowman Platinum. Needs inside
» WTTF: 2011 Bowman Chrome or Bowman Platinum of the players inside
» Pokemon Platinum Mini Games!
» Lots of 2011 Bowman Platinum For trade

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Request Movie,Video Clip,Mp3,Software dll :: Others-
Jump to: