BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Sakit Hati

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
bishopten



Posts : 7
Points : 9
Join date : 2012-03-29

PostSubject: Sakit Hati   Mon Apr 18 2016, 01:18

Kenapa sy punya internet sangat slow?
Back to top Go down
BBphire



Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: Sakit Hati   Mon Apr 18 2016, 04:56

Kenapa? apa Telco u gunakan? Sy yg gunakan laju dan bagus
Back to top Go down
bishopten



Posts : 7
Points : 9
Join date : 2012-03-29

PostSubject: Re: Sakit Hati   Mon Apr 18 2016, 05:24

saya guna T telekomunikasi syarikat. Sudah buat complaint tapi panggil saya refresh dan refresh sj.
Geram saya.
Back to top Go down
ahkeok



Posts : 17
Points : 21
Join date : 2012-01-27

PostSubject: Re: Sakit Hati   Mon Apr 18 2016, 05:44

I so so saja internet. yg apa internet laju? stakat i kawan cakap broadband laju la. Betul ka?
Back to top Go down
BBphire



Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: Sakit Hati   Mon Apr 18 2016, 23:57

Tak ya broadband sebab tak boleh carry forward data.

Sy guna ni Celcom Telco , satu bulan RM45. Cepat and boleh main YOnder music yang tidak terhad.


Back to top Go down
bishopten



Posts : 7
Points : 9
Join date : 2012-03-29

PostSubject: Re: Sakit Hati   Tue Apr 19 2016, 00:51

Betulkah tu internet laju? tiday terhad pada yonder music. syoknya.
macam mana check kalau i nak tahu selangjutnya?
Back to top Go down
BBphire



Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: Sakit Hati   Tue Apr 19 2016, 02:13

Sy pakai ni plan memang puas hati la. kalau tmpat takde 4g pon masih laju jugak nk online. Data yg tak habis guna bleh carry forward ke bulan depan. Paling maximum 5GB. Selain tu, ada lebih free internet pada masa sabtu dan ahad jumlah 2GB
Back to top Go down
ahkeok



Posts : 17
Points : 21
Join date : 2012-01-27

PostSubject: Re: Sakit Hati   Tue Apr 19 2016, 02:38

Apa lagi bleh dpt lepas sign up pelan ni?? ada free voucher ka? hahaha
Back to top Go down
BBphire



Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: Sakit Hati   Tue Apr 19 2016, 04:31

Haha.Tak adalah. Tapi plan ni ada lebih free internet kan? masa tu gunakan anda free internet lanyari apa2 yg boleh menang voucher. kan boleh dapat free voucher juga
Back to top Go down
ahkeok



Posts : 17
Points : 21
Join date : 2012-01-27

PostSubject: Re: Sakit Hati   Tue Apr 19 2016, 05:16

Betul juga, terima kasih for share semua ni. pirat
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Sakit Hati   Today at 02:49

Back to top Go down
 
Sakit Hati
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Request Movie,Video Clip,Mp3,Software dll :: Others-
Jump to: