BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 3K fon boley dpt pejam mate je!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
BarneyLim007



Posts : 19
Points : 27
Join date : 2011-04-11

PostSubject: 3K fon boley dpt pejam mate je!!!   Wed Mar 23 2016, 07:26

sume fon dah boley dapat dgn mudah skrng, S6 ke, iPhone 6 ke, Xiomi note .. mcm-2 telco promosi kan dekat kite, aku plak pening nk amik phone mane satu, hahahahaa,
Back to top Go down
piechop



Posts : 7
Points : 9
Join date : 2012-03-20

PostSubject: Re: 3K fon boley dpt pejam mate je!!!   Thu Mar 24 2016, 10:27

BarneyLim007 wrote:
sume fon dah boley dapat dgn mudah skrng, S6 ke, iPhone 6 ke, Xiomi note .. mcm-2 telco promosi kan dekat kite, aku plak pening nk amik phone mane satu, hahahahaa,

i ade terdengar yg celcom nk buat celcom fair , tp i tak sure kat mne!! tatahu lah kalau celcom ade buat lelongan fon ke en Razz
Back to top Go down
szemaple



Posts : 11
Points : 11
Join date : 2011-10-14

PostSubject: Re: 3K fon boley dpt pejam mate je!!!   Thu Mar 24 2016, 10:30

piechop wrote:
BarneyLim007 wrote:
sume fon dah boley dapat dgn mudah skrng, S6 ke, iPhone 6 ke, Xiomi note .. mcm-2 telco promosi kan dekat kite, aku plak pening nk amik phone mane satu, hahahahaa,

i ade terdengar yg celcom nk buat celcom fair , tp i tak sure kat mne!! tatahu lah kalau celcom ade buat lelongan fon ke en Razz

fair dekat sunway, sbb i ade tengok kat group FB ckap pasal handphone and ade discount pasal celcom fair..
Back to top Go down
BarneyLim007



Posts : 19
Points : 27
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: 3K fon boley dpt pejam mate je!!!   Thu Mar 24 2016, 10:31

szemaple wrote:
piechop wrote:
BarneyLim007 wrote:
sume fon dah boley dapat dgn mudah skrng, S6 ke, iPhone 6 ke, Xiomi note .. mcm-2 telco promosi kan dekat kite, aku plak pening nk amik phone mane satu, hahahahaa,

i ade terdengar yg celcom nk buat celcom fair , tp i tak sure kat mne!! tatahu lah kalau celcom ade buat lelongan fon ke en Razz

fair dekat sunway, sbb i ade tengok kat group FB ckap pasal handphone and ade discount pasal celcom fair..

boley tahu tak discount mcm mne? half dr harga phone ke ? atau kne sign up plan ke?
Back to top Go down
szemaple



Posts : 11
Points : 11
Join date : 2011-10-14

PostSubject: Re: 3K fon boley dpt pejam mate je!!!   Thu Mar 24 2016, 10:37

BarneyLim007 wrote:
szemaple wrote:
piechop wrote:
BarneyLim007 wrote:
sume fon dah boley dapat dgn mudah skrng, S6 ke, iPhone 6 ke, Xiomi note .. mcm-2 telco promosi kan dekat kite, aku plak pening nk amik phone mane satu, hahahahaa,

i ade terdengar yg celcom nk buat celcom fair , tp i tak sure kat mne!! tatahu lah kalau celcom ade buat lelongan fon ke en Razz

fair dekat sunway, sbb i ade tengok kat group FB ckap pasal handphone and ade discount pasal celcom fair..

boley tahu tak discount mcm mne? half dr harga phone ke ? atau kne sign up plan ke?

yang i pasti dionrg sebut-2 kan sume 70% klau sign up plan first gold kat sunway pyramid~ rasenya budak² area shah alam and klang sambar dulu kot Razz hahhha!!
Back to top Go down
piechop



Posts : 7
Points : 9
Join date : 2012-03-20

PostSubject: Re: 3K fon boley dpt pejam mate je!!!   Fri Mar 25 2016, 06:37

TERBAIK BRO kat sunway tadi, ramai gila kat blue cube!!! sesak habes.. ramai jugak yg dah tahu pasal celcom fair ni.. gila la!! tadi ingat nk jalan² kat sunway bawak kwn aku yg lame tak jumpe ni, aku pon terlupe pasal celcom fair, tadi depan mate aku nmpak blue cube besar terpampang depan muke aku.. taktahu bila tuptup and bukak, tak tanya sbb rushing , nk tanya ramai org .. wew!!
Back to top Go down
szemaple



Posts : 11
Points : 11
Join date : 2011-10-14

PostSubject: Re: 3K fon boley dpt pejam mate je!!!   Fri Mar 25 2016, 06:41

piechop wrote:
TERBAIK BRO kat sunway tadi, ramai gila kat blue cube!!! sesak habes.. ramai jugak yg dah tahu pasal celcom fair ni.. gila la!! tadi ingat nk jalan² kat sunway bawak kwn aku yg lame tak jumpe ni, aku pon terlupe pasal celcom fair, tadi depan mate aku nmpak blue cube besar terpampang depan muke aku.. taktahu bila tuptup and bukak, tak tanya sbb rushing , nk tanya ramai org .. wew!!

dating lettuw!! heehee, knp kau nk pergi lagi ke? comfirm akan ramai punya dalam mase 3 hari blue cube day tuh.. dia bukak pagi sampai malam.. 10am-10pm.. so kau agak-2 lah bila nya dorng tak dtg pastu nnti kau pergi la..
Back to top Go down
BarneyLim007



Posts : 19
Points : 27
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: 3K fon boley dpt pejam mate je!!!   Sat Mar 26 2016, 16:32

Agaknya phone ape je yang diorng promosikan? android phone atau phone biase je? Razz
Back to top Go down
szemaple



Posts : 11
Points : 11
Join date : 2011-10-14

PostSubject: Re: 3K fon boley dpt pejam mate je!!!   Sat Mar 26 2016, 16:35

BarneyLim007 wrote:
Agaknya phone ape je yang diorng promosikan? android phone atau phone biase je? Razz

hahaaha!! blue cube promosi phone android bro.. jgn risau phone yang suport wassap, wechat, fb, twitter klau boley sume aplication leh langgan la Very Happy contoh phone diorng promote OPPO Find 7,Xiomi note 2, Sony Xperia E pon ade jugak.. kirenay kesemua phone yang canggih lah ...
Back to top Go down
Corneyjok



Posts : 25
Points : 32
Join date : 2011-05-12

PostSubject: Re: 3K fon boley dpt pejam mate je!!!   Sun Mar 27 2016, 04:03

celcom saje nk promote pelan first gold dia dgn menggunakan handphone sebagai salah satu cara menarik minat pelangan.. aku dah try pkai sume telco yang aku puas hati coverage yg ok DIGI lebih baik!!
Back to top Go down
szemaple



Posts : 11
Points : 11
Join date : 2011-10-14

PostSubject: Re: 3K fon boley dpt pejam mate je!!!   Sun Mar 27 2016, 04:06

Corneyjok wrote:
celcom saje nk promote pelan first gold dia dgn menggunakan handphone sebagai salah satu cara menarik minat pelangan.. aku dah try pkai sume telco yang aku puas hati coverage yg ok DIGI lebih baik!!

klau nk di katekan pasal coverage, seblom ni aku pakai D jugak, bila musim raya kne balik kg, tp kg aku takde line D ni, lepas tuh aku servey ape je line yang ade kat kwsn kg aku tuh.. tertnya celcom menjadi pilhan aku~ so celcom lebih meluas ceverage berbnding yang lain punya syarikat telemunikasi (telco)..
Back to top Go down
szemaple



Posts : 11
Points : 11
Join date : 2011-10-14

PostSubject: Re: 3K fon boley dpt pejam mate je!!!   Sun Mar 27 2016, 04:15

harini nak pergi blue cube kat sunway.. harap tak ramai org , senang skit nk beli, gaji pon dah masok ni.. hahaha!!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: 3K fon boley dpt pejam mate je!!!   

Back to top Go down
 
3K fon boley dpt pejam mate je!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Piston materials
» Cork-plate buildings - Completed!
» The history of the Cox .049 Die Cast crankcases
» Unlikely animal friendships
» Roronoa zoro's room

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: Iphone User-
Jump to: