BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 betulkah celcom ada telefon bayar bulanan yg baru2?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mylar



Posts : 6
Points : 8
Join date : 2012-03-14

PostSubject: betulkah celcom ada telefon bayar bulanan yg baru2?   Wed Mar 16 2016, 06:19

aku skrg tgh cari telefon yang bayar ansuran  bulanan tapi aku tak thu nk crie kt mna
kwn aku ada hantar gambar telefon brand samsung dia kata tu klw  beli telefon tu kne ambil plan celcom
ok jugak sekali dgn plan tpie aku still keliru kalau boleh aku nk lebih detail dan phone yg best gune skrg  share2 laa pendapat korg

Back to top Go down
Leman

avatar

Posts : 11
Points : 16
Join date : 2011-09-30

PostSubject: Re: betulkah celcom ada telefon bayar bulanan yg baru2?   Wed Mar 16 2016, 23:16

kalau ko mmg pengguna celcom mereka menawarkan telefon pintar secara percuma hanya perlu byr bayaran bulanan
so tak yah laaa nk bayar beribu2 semasa nk beli phone tu
Back to top Go down
catwang

avatar

Posts : 60
Points : 74
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: betulkah celcom ada telefon bayar bulanan yg baru2?   Thu Mar 17 2016, 00:33

serius wehh tak yah beribu hahahah kne bgie tahu family nie... lol!
lagipon klw beli mcm biasa hp tu mmg mahal2
lebih baik byr bulanan je jimat sikit laaa Cool
Back to top Go down
Pisau Cukur

avatar

Posts : 17
Points : 25
Join date : 2012-03-13

PostSubject: Re: betulkah celcom ada telefon bayar bulanan yg baru2?   Thu Mar 17 2016, 11:42

yang latest punya laaa bro baru rasa elegen bila pkai lol!
Back to top Go down
burginger

avatar

Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-05-18

PostSubject: Re: betulkah celcom ada telefon bayar bulanan yg baru2?   Fri Mar 18 2016, 04:01

macam sama je dengan maxis juga maxis pon ada juala hp bayarbulanan juga tpi lagi murah dari celcom
nak tahu juga ape perbandingan nya?
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: betulkah celcom ada telefon bayar bulanan yg baru2?   Fri Mar 18 2016, 04:09

aku perngguna celcom beza dia kontak takperlu laaa nk berkontrak2 nie lagi pon guna plan celcom ok je tak da mslh pon..
lagipon smlm samsung baru je pasarkan celcom samsung galaxy s7 so cpt2 beli Laughing


Last edited by mikkesho on Fri Mar 18 2016, 04:24; edited 1 time in total
Back to top Go down
mylar



Posts : 6
Points : 8
Join date : 2012-03-14

PostSubject: Re: betulkah celcom ada telefon bayar bulanan yg baru2?   Fri Mar 18 2016, 04:19

nak beli samsung galaxy s6 edge tapi dh takda stok lagi TT
smlm g blue cube mmg ramai org so klw samsung galaxy s6 takda
rancang nk ambil samsung s7 yg baru tu
Back to top Go down
ZombieTan007



Posts : 19
Points : 23
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: betulkah celcom ada telefon bayar bulanan yg baru2?   Fri Mar 18 2016, 04:27

aku tak pernah lagi ambil beli telefon yg byr bulanan ni
cyclops
Back to top Go down
timthor



Posts : 5
Points : 5
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Re: betulkah celcom ada telefon bayar bulanan yg baru2?   Fri Mar 18 2016, 04:33

device protection tu klw tak nak boleh ke ?
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: betulkah celcom ada telefon bayar bulanan yg baru2?   Fri Mar 18 2016, 04:40

timthor wrote:
device protection tu klw tak nak boleh ke ?


device protection tu sebahagian dari new phone tu wlpn ko nk renew pon device protection mmg ada pon
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: betulkah celcom ada telefon bayar bulanan yg baru2?   Fri Mar 18 2016, 04:41

ZombieTan007 wrote:
aku tak pernah lagi ambil beli telefon yg byr bulanan ni
cyclops

cuba2 laa dlu klw beli terus duit m=bnyk melayang wehh..kalau mcm newphone program nie byr bulanan je
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: betulkah celcom ada telefon bayar bulanan yg baru2?   

Back to top Go down
 
betulkah celcom ada telefon bayar bulanan yg baru2?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Request Movie,Video Clip,Mp3,Software dll :: Others-
Jump to: