BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Nana00



Posts : 42
Points : 54
Join date : 2013-10-12

PostSubject: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Thu Dec 10 2015, 01:17

Aku ingin tukar telco plan gi XPAX..cuma nak survey sikit tentang XPAX..yg pertama nie internet plan..ada apa2 komen tak?
Back to top Go down
annely



Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-09-10

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Thu Dec 10 2015, 03:57

Aku guna XPAX nie ok gak..yg penting internet plan..quota yg blm siap bleh bawa ke bulan depan..ni yg aku suka guna XPAX
Back to top Go down
BBphire



Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Thu Dec 10 2015, 06:17

Ko bleh pakai XPAX skrg lah..cuma ada event bleh dptkan movie tiket percuma nie..
Back to top Go down
Nana00



Posts : 42
Points : 54
Join date : 2013-10-12

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Thu Dec 10 2015, 06:20

annely wrote:
Aku guna XPAX nie ok gak..yg penting internet plan..quota yg blm siap bleh bawa ke bulan depan..ni yg aku suka guna XPAX

Ya! aku pon suka bawa depan data yg tak leh abis..tu lah pilih XPAX..hehe
Back to top Go down
Nana00



Posts : 42
Points : 54
Join date : 2013-10-12

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Thu Dec 10 2015, 06:21

BBphire wrote:
Ko bleh pakai XPAX skrg lah..cuma ada event bleh dptkan movie tiket percuma nie..

Apa event tu? Ada info lagi tak?? Mcm mne nak dpt tiket percuma eh?
Back to top Go down
gaia2012



Posts : 8
Points : 8
Join date : 2012-03-13

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Thu Dec 10 2015, 06:24

Aku bukan XPAX user tapi dpt cari event ni..mungkin bleh cuba?

Back to top Go down
louiskee



Posts : 6
Points : 6
Join date : 2012-08-14

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Thu Dec 10 2015, 06:27

gaia2012 wrote:
Aku bukan XPAX user tapi dpt cari event ni..mungkin bleh cuba?


Ni aktiviti ape ye?
Mcm ne nak dpt tiket percuma??
Back to top Go down
vitkk007



Posts : 3
Points : 3
Join date : 2012-03-31

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Fri Dec 11 2015, 00:55

gaia2012 wrote:
Aku bukan XPAX user tapi dpt cari event ni..mungkin bleh cuba?


Ni bleh guna dlm Kedah x? Cuma Perlis , Terengganu dan Kelantan tak ada...
Back to top Go down
gaia2012



Posts : 8
Points : 8
Join date : 2012-03-13

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Fri Dec 11 2015, 01:00

louiskee wrote:

Ni aktiviti ape ye?
Mcm ne nak dpt tiket percuma??

ko bleh search pakej yg ko mau..lepastu sms ke nombor tunjuk..
dptkan kod dan isikan maklumat sendiri..mcm tu je..
Back to top Go down
gaia2012



Posts : 8
Points : 8
Join date : 2012-03-13

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Fri Dec 11 2015, 01:01

vitkk007 wrote:

Ni bleh guna dlm Kedah x? Cuma Perlis , Terengganu dan Kelantan tak ada...

Kedah bleh gune ni..tapi cinema ada MBO, GSC dan Escape saja..TGV tak leh ye
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Wed Aug 03 2016, 05:27

i dah biasa guna Xpax selama 1 tahun. baru saja tukarkan paj ke L size dan hanya RM38. boleh kol Xpax / celcom kawan2 dgn free.
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Wed Aug 03 2016, 05:51

i merancang untuk menukar kepada Telco baru tetapi masih dalam pertimbangan
Back to top Go down
papapapa89



Posts : 5
Points : 5
Join date : 2011-06-13

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Thu Aug 04 2016, 06:48

miniang wrote:
i dah biasa guna Xpax selama 1 tahun. baru saja tukarkan paj ke L size dan hanya RM38. boleh kol Xpax / celcom kawan2 dgn free.

pakej L size? ape benda ni? size baju ke ni
Back to top Go down
bacardipro



Posts : 21
Points : 26
Join date : 2012-02-16

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Thu Aug 04 2016, 12:01

papapapa89 wrote:
miniang wrote:
i dah biasa guna Xpax selama 1 tahun. baru saja tukarkan paj ke L size dan hanya RM38. boleh kol Xpax / celcom kawan2 dgn free.

pakej L size? ape benda ni? size baju ke ni

kih3 bukan saiz bqju ni. xpax buat pelan mengikut saiz pakej....
jd kalo pakej saiz s tuh kiranya pengguna 'kecil' sampailah '2xl' yg memerlukan banyak data
Back to top Go down
qqbeh



Posts : 20
Points : 28
Join date : 2012-03-18

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Thu Aug 04 2016, 12:12

mikkesho wrote:
i merancang untuk menukar kepada Telco baru tetapi masih dalam pertimbangan

oyake. jadi awak tengah fikir samade xpax dengan yg lain? kalo xpax je memang mengikut keperluan. biasanya awak guna banyak data ke? mungkin boleh ukur dulu kegunaan sendiri lepas tu bandingkn dengan pakej xpax nnti
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Fri Aug 05 2016, 01:01

papapapa89 wrote:
miniang wrote:
i dah biasa guna Xpax selama 1 tahun. baru saja tukarkan paj ke L size dan hanya RM38. boleh kol Xpax / celcom kawan2 dgn free.

pakej L size? ape benda ni? size baju ke ni

haha..bukan baju la. ni ialah salah satu plan yang ada dalam Xpax. ada pelbagai jenis plan. 4GB internet.
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Fri Aug 05 2016, 03:23

qqbeh wrote:
mikkesho wrote:
i merancang untuk menukar kepada Telco baru tetapi masih dalam pertimbangan

oyake. jadi awak tengah fikir samade xpax dengan yg lain? kalo xpax je memang mengikut keperluan. biasanya awak guna banyak data ke? mungkin boleh ukur dulu kegunaan sendiri lepas tu bandingkn dengan pakej xpax nnti

Biasaya i guna 3GB data. ada lebih pada hari akhir bulan. terpaksa hilangkan balance tu data.
Back to top Go down
catwang



Posts : 60
Points : 74
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Sat Aug 06 2016, 14:08

Biasaya i guna 3GB data. ada lebih pada hari akhir bulan. terpaksa hilangkan balance tu data.[/quote]

Mmg kurang you guna data...
I guna 4G x sampai tengah bulan dah habis semua...
x tau 4G terlalu cepat line tu atau terlalu byk video aku lihat...
biasa video aku pun guna wifi shj tapi 3GB x cukup utk sebulan ni...
Back to top Go down
Corneyjok



Posts : 25
Points : 32
Join date : 2011-05-12

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Sat Aug 06 2016, 14:21

miniang wrote:
papapapa89 wrote:
miniang wrote:
i dah biasa guna Xpax selama 1 tahun. baru saja tukarkan paj ke L size dan hanya RM38. boleh kol Xpax / celcom kawan2 dgn free.

pakej L size? ape benda ni? size baju ke ni

haha..bukan baju la. ni ialah salah satu plan yang ada dalam Xpax. ada pelbagai jenis plan. 4GB internet.

Dulu plan telco x bagus lah... tapi skrg Burung Hantu dah habis unlimited data...
bazir je... aku x nak tukar plan lain dah harap unlimited utk Burung Hantu blh same macam dulu je...
kalau aku x mampu topup tiap2 hari utk lihat movie aku...
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Sun Aug 07 2016, 02:05

Corneyjok wrote:
miniang wrote:
papapapa89 wrote:
miniang wrote:
i dah biasa guna Xpax selama 1 tahun. baru saja tukarkan paj ke L size dan hanya RM38. boleh kol Xpax / celcom kawan2 dgn free.

pakej L size? ape benda ni? size baju ke ni

haha..bukan baju la. ni ialah salah satu plan yang ada dalam Xpax. ada pelbagai jenis plan. 4GB internet.

Dulu plan telco x bagus lah... tapi skrg Burung Hantu dah habis unlimited data...
bazir je... aku x nak tukar plan lain dah harap unlimited utk Burung Hantu blh same macam dulu je...
kalau aku x mampu topup tiap2 hari utk lihat movie aku...

biasalah. setiap telco mesti akan keluarkan plan yg menarik untuk semua user pun tukar ke X. tapi yg paling penting ialah line hebat ke tak.
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Sun Aug 07 2016, 02:25

catwang wrote:
Biasaya i guna 3GB data. ada lebih pada hari akhir bulan. terpaksa hilangkan balance tu data.

Mmg kurang you guna data...
I guna 4G x sampai tengah bulan dah habis semua...
x tau 4G terlalu cepat line tu atau terlalu byk video aku lihat...
biasa video aku pun guna wifi shj tapi 3GB x cukup utk sebulan ni...[/quote]

tak apa tu i tak habis data i.sekarang ada tangkap "pokemon" permainanan. boleh habis cepat tu data
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..   Today at 02:51

Back to top Go down
 
XPAX users ada sini tak? Mintak tanye..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Guide and Rules of LEGO Users Group Singapore Forum
» How to start the likamobile???
» Mozilla Firefox users...Mai-HiME/Otome stuffs for you!
» halogen oven user guide
» Nirvana Kelston Ferrostone

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: Iphone User-
Jump to: