BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 boleh tak murahkan iphone 6 ???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
soyacincaubear1



Posts : 10
Points : 12
Join date : 2013-03-26

PostSubject: boleh tak murahkan iphone 6 ???   Wed Sep 23 2015, 07:54

tolong murahkan iphone 6 ke 6+ plisss.. aku teringin nak pakai..
dh lama mengidam tp masih mahal lg Crying or Very sad
Back to top Go down
burginger



Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-05-18

PostSubject: Re: boleh tak murahkan iphone 6 ???   Tue Sep 29 2015, 05:49

soyacincaubear1 wrote:
tolong murahkan iphone 6 ke 6+ plisss.. aku teringin nak pakai..
dh lama mengidam tp masih mahal lg Crying or Very sad

haha kesian bunyi kau ni. sedih.. kumpul duit banyak2 pastu beli. settle. Basketball
Back to top Go down
soyacincaubear1



Posts : 10
Points : 12
Join date : 2013-03-26

PostSubject: Re: boleh tak murahkan iphone 6 ???   Tue Sep 29 2015, 06:43

burginger wrote:
soyacincaubear1 wrote:
tolong murahkan iphone 6 ke 6+ plisss.. aku teringin nak pakai..
dh lama mengidam tp masih mahal lg Crying or Very sad

haha kesian bunyi kau ni. sedih.. kumpul duit banyak2 pastu beli. settle. Basketball

haha. sian kan. tp tu la. nk kumpul duit tu lama pulok. tasabar nk pakai kalau tgk. scratch
Back to top Go down
missycheesie



Posts : 23
Points : 25
Join date : 2012-01-23

PostSubject: Re: boleh tak murahkan iphone 6 ???   Tue Sep 29 2015, 07:23

pegi amek iphone kat celcom centre. bayar 200 lebih je utk iphone 6. Cool
Back to top Go down
soyacincaubear1



Posts : 10
Points : 12
Join date : 2013-03-26

PostSubject: Re: boleh tak murahkan iphone 6 ???   Tue Sep 29 2015, 08:09

missycheesie wrote:
pegi amek iphone kat celcom centre. bayar 200 lebih je utk iphone 6. Cool
kalau amik plan mcm tu. bayar 200 utk telepon je.tp mesti kna bayar advance jugak kan. utk bil sekali.
Back to top Go down
volkswage



Posts : 9
Points : 11
Join date : 2011-10-01

PostSubject: Re: boleh tak murahkan iphone 6 ???   Wed Sep 30 2015, 04:02

mcm mahal je kalau ambik postpaid plan celcom ni. kena kontrak lg. tak rasa mahal ke?
Back to top Go down
missycheesie



Posts : 23
Points : 25
Join date : 2012-01-23

PostSubject: Re: boleh tak murahkan iphone 6 ???   Wed Sep 30 2015, 07:42

soyacincaubear1 wrote:
missycheesie wrote:
pegi amek iphone kat celcom centre. bayar 200 lebih je utk iphone 6. Cool
kalau amik plan mcm tu. bayar 200 utk telepon je.tp mesti kna bayar advance jugak kan. utk bil sekali.

ambik yg first elite plan. kalau 16gb ipone 6 dpt la harga telepon rm238. pastu tambah bayar muka rm2100 utk bil.
tp ambik yg ni kontrak 2 tahun. kalau yg satu tahun mahal skit. bulan2 bayar tetap sama. rm235
Back to top Go down
missycheesie



Posts : 23
Points : 25
Join date : 2012-01-23

PostSubject: Re: boleh tak murahkan iphone 6 ???   Wed Sep 30 2015, 07:44

volkswage wrote:
mcm mahal je kalau ambik postpaid plan celcom ni.  kena kontrak lg. tak rasa mahal ke?

aku rasa tak mahal. sb sekali ngan internet ngan call ngan sms skali. so sama je, kalau beli phone saja,kena amik intenret jugak. takkan pakai ipone 6 speed 4g lte takde internet. rugila wei. haha
Back to top Go down
burginger



Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-05-18

PostSubject: Re: boleh tak murahkan iphone 6 ???   Wed Sep 30 2015, 08:47

missycheesie wrote:
volkswage wrote:
mcm mahal je kalau ambik postpaid plan celcom ni.  kena kontrak lg. tak rasa mahal ke?

aku rasa tak mahal. sb sekali ngan internet ngan call ngan sms skali. so sama je, kalau beli phone saja,kena amik intenret jugak. takkan pakai ipone 6 speed 4g lte takde internet. rugila wei. haha

kan. telepon canggih internet takde, baik tak yah pakai. camne ngan plena internet dia?
Back to top Go down
missycheesie



Posts : 23
Points : 25
Join date : 2012-01-23

PostSubject: Re: boleh tak murahkan iphone 6 ???   Wed Sep 30 2015, 14:56

burginger wrote:
missycheesie wrote:
volkswage wrote:
mcm mahal je kalau ambik postpaid plan celcom ni.  kena kontrak lg. tak rasa mahal ke?

aku rasa tak mahal. sb sekali ngan internet ngan call ngan sms skali. so sama je, kalau beli phone saja,kena amik intenret jugak. takkan pakai ipone 6 speed 4g lte takde internet. rugila wei. haha

kan. telepon canggih internet takde, baik tak yah pakai. camne ngan plena internet dia?

ni plan internet dia. siap dpt optimiser tu. berbaloi kalau amik first elite smartphone plan ni
Back to top Go down
missycheesie



Posts : 23
Points : 25
Join date : 2012-01-23

PostSubject: Re: boleh tak murahkan iphone 6 ???   Wed Sep 30 2015, 14:58

ni pakej yg ada. boleh pilih nk 16gb ke 64gb ke 128 gb ke.
detail i bagi uols.. hahaha Cool
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: boleh tak murahkan iphone 6 ???   Today at 07:26

Back to top Go down
 
boleh tak murahkan iphone 6 ???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Favourite iPhone app?
» iphone game - gun bro Multiplayer
» There's an iphone app for counting bites!!
» Iphone app
» WTS new white iphone 5 32GB

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: Iphone User-
Jump to: