BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 dah kenapa makin banyak quota internet

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
niki minah



Posts : 27
Points : 40
Join date : 2011-04-05

PostSubject: dah kenapa makin banyak quota internet   Mon Apr 20 2015, 14:13

i dpt 1gb lebih lepas beli data plan baru smlm. cane boleh lebih? ke mmg diorg bg free data sbb gst? ada sapa2 tau tak?
Back to top Go down
annely



Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-09-10

PostSubject: Re: dah kenapa makin banyak quota internet   Tue Apr 21 2015, 12:46

Broo ko gune pelan ape? Sbb ak rs ni bkn sbb gst, celcom mmg byk bg benda free (call/SMS). Ak salah seorg yg bertuah dpt quota tenet lbh :3
Back to top Go down
Pisau Cukur



Posts : 17
Points : 25
Join date : 2012-03-13

PostSubject: Re: dah kenapa makin banyak quota internet   Tue Apr 21 2015, 19:48

annely wrote:
Broo ko gune pelan ape? Sbb ak rs ni bkn sbb gst, celcom mmg byk bg benda free (call/SMS). Ak salah seorg yg bertuah dpt quota tenet lbh :3

iols tau ni. slalu kuar iklan kt tv. xpax internet non stop lettew. huhu.
muzik iklan ni ley thn kalau nk wat ringtone. haha
Back to top Go down
Pendekar Laut



Posts : 16
Points : 16
Join date : 2011-06-09

PostSubject: Re: dah kenapa makin banyak quota internet   Wed Apr 22 2015, 13:34

apela sgt stakat data free ciput je. nk donload lagu tak lepas. aku tak heran tak dpt pun. Evil or Very Mad
Back to top Go down
Pisau Cukur



Posts : 17
Points : 25
Join date : 2012-03-13

PostSubject: Re: dah kenapa makin banyak quota internet   Wed Apr 22 2015, 15:06

Pendekar Laut wrote:
apela sgt stakat data free ciput je. nk donload lagu tak lepas. aku tak heran tak dpt pun. Evil or Very Mad

tu pun bukan free gift. tu mmg data yg dai subscribe. belen yg tak abis. bila kau subscribe baru, nanti dpt la xtra. belen tu carry forward. kau juga dpt free 1gb kalau kau subscribe 1gb. beli 4gb, dpt 4gb free. mcm double gitu.
Back to top Go down
burginger



Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-05-18

PostSubject: Re: dah kenapa makin banyak quota internet   Thu Apr 23 2015, 04:32

ni promosi kejap je ke? ke ada plan lain lak lpas ni? bnyk nau plan. asik btukar je huh
Back to top Go down
Pendekar Laut



Posts : 16
Points : 16
Join date : 2011-06-09

PostSubject: Re: dah kenapa makin banyak quota internet   Thu Apr 23 2015, 13:56

kalau promo kejap takpe gak. ni ntah2 telan kredit sbb free wifi. tak caya la dpt free mcm tu je
Back to top Go down
avatar1avatar



Posts : 4
Points : 6
Join date : 2011-04-15

PostSubject: Re: dah kenapa makin banyak quota internet   Fri Apr 24 2015, 13:46

Eh pelan data ni bes gilew.. Dgn free wifi tu, sbb mane2 korang pegi, konfem ade Celcom WiFi kan? Haha connect dn gune je.. Tak payah gune data, blh simpan.. Smile tiap2 kali lepas ni, quota data aq akan naik jeeee.. Aq suka ah pelan ni..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: dah kenapa makin banyak quota internet   

Back to top Go down
 
dah kenapa makin banyak quota internet
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» There is NO recession on the internet
» The day the internet died.
» Banyak Quacks...
» FINALLY... the internet affects politics as usual!
» Bell Canada!!! UNLIMITED Internet! is back!!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Request Movie,Video Clip,Mp3,Software dll :: Others-
Jump to: