BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 PPU tak ade lagi?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: PPU tak ade lagi?   Wed Mar 18 2015, 07:00

Pening kepala betul bila terfikir nak hentikan Xpax punya akaun sbb I ada 2 telepon. Minggu ni dah terima msg beberapa kali, rasa confuse nak batalkan ke tak sbb I tak suka PPU tapi nak survey tengok sms ni maksud apa?
" />
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: PPU tak ade lagi?   Wed Mar 18 2015, 07:33

jgn cayala smue promotion utk celcom mmg ade caj tersembunyi
klao aq guna postpaid bill dtg je muka aq cam ni Shocked Shocked Shocked kerana caj tersembunyi sampai 50 lbh
ini promotion je utk org cam awak suscribe
Back to top Go down
lumberkereta



Posts : 33
Points : 41
Join date : 2011-05-03

PostSubject: Re: PPU tak ade lagi?   Wed Mar 18 2015, 22:47

mikkesho wrote:
Pening kepala betul bila terfikir nak hentikan Xpax punya akaun sbb I ada 2 telepon. Minggu ni dah terima msg beberapa kali, rasa confuse nak batalkan ke tak sbb I tak suka PPU tapi nak survey tengok sms ni maksud apa?
" />

aq pon terima msg tu tp x tau ape maksud benar x pasti la aq ni gune plan bleh abis sblum akhir bln
nk tau ape maksud tu
Back to top Go down
Nana00

avatar

Posts : 42
Points : 54
Join date : 2013-10-12

PostSubject: Re: PPU tak ade lagi?   Thu Mar 19 2015, 01:19

Adik aq pon guna xpax dan ade sms ni. Siap tanya aq tentang sms ni. Aq rasa sms in kata penguna xpax skrg blh surf tanpa had. Agaknya lah, aq tak pasti lagi. Ade siapa penguna xpax yg blh confirm ni?
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: PPU tak ade lagi?   Thu Mar 19 2015, 06:38

Nana00 wrote:
Adik aq pon guna xpax dan ade sms ni. Siap tanya aq tentang sms ni. Aq rasa sms in kata penguna xpax skrg blh surf tanpa had. Agaknya lah, aq tak pasti lagi. Ade siapa penguna xpax yg blh confirm ni?

Haihh.. resah betul sama ada mau menamatkan num ni ke tak sbb saya selalu guna utk tengok video, layar internet. Mungkin saya simpan je lah num ni boleh surf tanpa had.
Back to top Go down
catwang

avatar

Posts : 60
Points : 74
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: PPU tak ade lagi?   Thu Mar 19 2015, 23:11

miniang wrote:
jgn cayala smue promotion utk celcom mmg ade caj tersembunyi
klao aq guna postpaid bill dtg je muka aq cam ni Shocked Shocked Shocked  kerana caj tersembunyi sampai 50 lbh
ini promotion je utk org cam awak suscribe

Kalau tak payah bayar bayaran tambahan, tentulah mau layar tenet sepanjang hari.. Mungkin kamu tukar pergi Xpax, takkan kena shock lagi. haha... boleh cuba tengok..
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: PPU tak ade lagi?   Fri Mar 20 2015, 01:12

mane2 telco same je xkisah
klao ckp xde caj xtra tp bile bill sampai mmg mampuii aq kena bayar
baik check dgn sykt telco kamu
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: PPU tak ade lagi?   Fri Mar 20 2015, 23:36

Dah buat keputusan nak kekalkan je la nombor ni sedangkan tak ada bayaran tambahan dikenakan.. Kalau bagi mereka yg suka gune sembang apps, best lah.. kuota habis pun tak takut lagi.
Back to top Go down
AnnabellaTan



Posts : 10
Points : 12
Join date : 2011-09-11

PostSubject: Re: PPU tak ade lagi?   Sat Mar 21 2015, 01:07

Aq ni xpax user jugak, mmg puas hati la kat servis mereka ni sbb dia org ni mmg ambik perhatian kat kemahuan kita as customer. Lagipon rangkaian mereka luas betul, line stable..
Back to top Go down
Nana00

avatar

Posts : 42
Points : 54
Join date : 2013-10-12

PostSubject: Re: PPU tak ade lagi?   Sat Mar 21 2015, 10:58

Saya ada nampak balasan mesej yg dinyatakan selepas kuota habis digunakan, tak ada bayaran tambahan…

Sudah dinyatakan, saya rasa tak payah ragu lagi. Sebelum ni banyak org mengadu kena bayar, tapi skrg semua mesti puas hati sudeh.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: PPU tak ade lagi?   

Back to top Go down
 
PPU tak ade lagi?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 1202 flashlight naka on lagi done...
» MK: Brojevi epizoda

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: Iphone User-
Jump to: