BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 angpau dlm ada iphone6..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
annely

avatar

Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-09-10

PostSubject: angpau dlm ada iphone6..   Mon Mar 02 2015, 07:40

kebelakang ni,nampak berita tentang orang China bagi iphone6 dlm angpau.
ni mmg ialah idea yg sgt baik,saya mmg suka.
mungkin tak malaysia ada orang beri angpau yg ada iphone??
ni ialah gambar yg saya tgk tu..siok nyerr...
Back to top Go down
popolan



Posts : 20
Points : 34
Join date : 2012-01-22

PostSubject: Re: angpau dlm ada iphone6..   Mon Mar 02 2015, 08:34

harga iphone6 mmg tinggi eh, tp knp x letak wang terus? lebih sng lg eh kan.
x kisah brp byk wang, masih lebih rendah drp harga iphone6 ma,. huhu
Back to top Go down
catwang

avatar

Posts : 60
Points : 74
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: angpau dlm ada iphone6..   Mon Mar 02 2015, 22:57

celcom ada promotion skr,utk beberapa model punya smartfon.
paling murah punya smartfon baru saje RM38,sgt murahkan?
wak blh dpt lbh info di website ni..
https://www.celcom.com.my/personal/promotion/CNYPromo?pid=1360826467841


Last edited by catwang on Tue Mar 03 2015, 08:36; edited 1 time in total
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: angpau dlm ada iphone6..   Tue Mar 03 2015, 01:07

boleh bagi fon yg lebih murah..mengapa nak bagi iPhone yg begitu mahal..
aku tau tak ada org akan bagi iPhone yg percuma bagi aku..cukupla kalau ada promosi hebat yg tawar fon yg harga rendah…
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: angpau dlm ada iphone6..   Wed Mar 04 2015, 00:39

dan satu lagi.. fon tu pasti datang sekali dengan pakej dan ansuran bulanan pasti tinggi la..bukan semua orang mampu bayar ansuran bulanan..
kawan ku pun macam tu..tak mampu beli pakej yg mahal..dan pelan datanya sekarang selalu tak cukup guna menyebabkan dia tiap tiap bulan kena bayar lebih…
Back to top Go down
popolan



Posts : 20
Points : 34
Join date : 2012-01-22

PostSubject: Re: angpau dlm ada iphone6..   Thu Mar 05 2015, 10:22

catwang wrote:
celcom ada promotion skr,utk beberapa model punya smartfon.
paling murah punya smartfon baru saje RM38,sgt murahkan?
wak blh dpt lbh info di website ni..
https://www.celcom.com.my/personal/promotion/CNYPromo?pid=1360826467841
tp smartfon tu kena beli sama2 dgn pakej lah. aku x suka sign pakej tu sbb ade byk caj lg eh. tipu org lah. akhirnye pon kena byr byk gak.
aku dh pernah kena sekali dh. skrg x berani nk sign lg dh.
Back to top Go down
annely

avatar

Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-09-10

PostSubject: Re: angpau dlm ada iphone6..   Thu Mar 05 2015, 10:30

popolan wrote:
catwang wrote:
celcom ada promotion skr,utk beberapa model punya smartfon.
paling murah punya smartfon baru saje RM38,sgt murahkan?
wak blh dpt lbh info di website ni..
https://www.celcom.com.my/personal/promotion/CNYPromo?pid=1360826467841
tp smartfon tu kena beli sama2 dgn pakej lah. aku x suka sign pakej tu sbb ade byk caj lg eh. tipu org lah. akhirnye pon kena byr byk gak.
aku dh pernah kena sekali dh. skrg x berani nk sign lg dh.

sign pakej mmg ada keburukan,byk orang mmg takut caj2 yg byk tu.
saya ingat celcom pakej semua sgt mahal,manatau pakej prmosi ni harga agak berpatutan.
saya rasa blackberry passport dan sony xperia z3 pon sgt cantik.model yg mana lbh baik?
model apa yg lbh berbaloi utk beli?
Back to top Go down
catwang

avatar

Posts : 60
Points : 74
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: angpau dlm ada iphone6..   Thu Mar 05 2015, 10:39

annely wrote:
popolan wrote:
catwang wrote:
celcom ada promotion skr,utk beberapa model punya smartfon.
paling murah punya smartfon baru saje RM38,sgt murahkan?
wak blh dpt lbh info di website ni..
https://www.celcom.com.my/personal/promotion/CNYPromo?pid=1360826467841
tp smartfon tu kena beli sama2 dgn pakej lah. aku x suka sign pakej tu sbb ade byk caj lg eh. tipu org lah. akhirnye pon kena byr byk gak.
aku dh pernah kena sekali dh. skrg x berani nk sign lg dh.

sign pakej mmg ada keburukan,byk orang mmg takut caj2 yg byk tu.
saya ingat celcom pakej semua sgt mahal,manatau pakej prmosi ni harga agak berpatutan.
saya rasa blackberry passport dan sony xperia z3 pon sgt cantik.model yg mana lbh baik?
model apa yg lbh berbaloi utk beli?

model apa yg wak nak?ni kena tgk model apa yg wak pilih.
tapi pakej yg sign dgn First Optimiser tu agak menarik.
bagi orang yg suka guna internet tiap2 saat,selepas data habis,dia akan auto optimise utk tambah 4GB punya data.
tak perlu takut tak cukup data.
kalau orang yg suka buat panggilan dan sms,pon mesti suka pakej ni juge kerana blh dpt tambahan 150min punya masa panggilan dan 150 pun sms.
ku rasa sgt berbaloi utk sign pakej tu.
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: angpau dlm ada iphone6..   Fri Mar 06 2015, 04:28

Optimiser ni pasti dapat menarik banyak orang sebab ia bagi data tambahan yg percuma...ia memang nampak menarik berbanding dengan pelan yg aku guna sekarang iaitu digi smartplan 108..pelan aku ni liputanya memang tak begitu baik dan mahal…
Back to top Go down
annely

avatar

Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-09-10

PostSubject: Re: angpau dlm ada iphone6..   Fri Mar 06 2015, 09:32

promosi ni mmg sgt menarik,saya nak sign satu juge.
bulan depan,kontrak lama saya akan mati,mesti tukar ke pelan ni.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: angpau dlm ada iphone6..   

Back to top Go down
 
angpau dlm ada iphone6..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: Iphone User-
Jump to: