BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 tayar bising sangat!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
popolan



Posts : 20
Points : 34
Join date : 2012-01-22

PostSubject: tayar bising sangat!!!   Mon Dec 08 2014, 06:46

Nak cari tayar yg baru!!!! Tayar sekarang terlalu bising semasa aku pandu. Mulakan aku ingat suara tu datang dari enjin kereta..lepas tu baru tau suara bising tu datang dari tayar.. Sekarang guna Toyo R888..cengkaman tayar ni di atas jalan yg kering memang baik Cuma bising la…tak tau ada siapa guna model tayar yg lain yg ada sama fungsi dengan tayar ku sekarang?
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: tayar bising sangat!!!   Tue Dec 09 2014, 02:41

sy rasa susah nk cari tayar model lain yg ade fungsi yg lebih kurang sama. klo ade, sy rasa harga die pon akan sgt mahal lah. x baloi lah camtu.
Back to top Go down
annely

avatar

Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-09-10

PostSubject: Re: tayar bising sangat!!!   Tue Dec 09 2014, 16:07

u kena tahan bunyi tyar tu,tak blh buat apa,kerana tayar utk cengkaman mmg bising sikit.
mungkin u blh cuba PSC2 kerana ialah product baru,mungkin tak bisng lansung?
dan PSC2 ialah tayar yang paling cepat di pasaran skr dan tayar rujukan bagi Porsche,blh cuba..
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: tayar bising sangat!!!   Thu Dec 11 2014, 09:58

aku rasa tayar PSC2 tu mmg best gak! tp bukan smua org yg larat beli lah sbb harga die pon x murah kan. klo wak x blh afford, lebih baik pilih tayar yg laen, yg penting tu belilah pilih yg kite dpt afford lah.
Back to top Go down
popolan



Posts : 20
Points : 34
Join date : 2012-01-22

PostSubject: Re: tayar bising sangat!!!   Fri Dec 12 2014, 00:28

mikkesho wrote:
aku rasa tayar PSC2 tu mmg best gak! tp bukan smua org yg larat beli lah sbb harga die pon x murah kan. klo wak x blh afford, lebih baik pilih tayar yg laen, yg penting tu belilah pilih yg kite dpt afford lah.
Kos Tayar tu memang lebih bajet bagi kebanyakan org..tapi kalau aku ada bajet tu, aku tak kisah guna tayar PSC2. kerana apa yg aku kisah ialah prestasi tayar dan prestasi tayar yg baik akan menentukan cara memandu..takan ada kereta yg baik tapi guna tayar yg ok ok sahaja?
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: tayar bising sangat!!!   

Back to top Go down
 
tayar bising sangat!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Vehicles & Transportation :: Kelab Kenderaan-
Jump to: