BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 ingin sangat untuk dapat jam tangan Tag Heuer percuma…

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
annely

avatar

Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-09-10

PostSubject: ingin sangat untuk dapat jam tangan Tag Heuer percuma…   Wed Sep 10 2014, 17:00

I suka jam tangan..terutamanya Tag Heuer...I ingin adakan "WOTD ( Watch of the day ) / WOTM ( Watch of the Month) kat facebook & instragram...ada sape sape berminat nak join ? atau ada sape sape tau sekarang ada apa promosi yang berlangsung? Ingin sangat untuk dapat jam tangan Tag Heuer yang percuma la...


Last edited by annely on Mon Sep 15 2014, 15:02; edited 1 time in total
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 49
Points : 61
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: ingin sangat untuk dapat jam tangan Tag Heuer percuma…   Thu Sep 11 2014, 12:10

Bukan nak show off la, aiyoh, saya Cuma nak tau apa fashion yang popular sekarang tentang kjam tangan.
Back to top Go down
catwang

avatar

Posts : 62
Points : 76
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: ingin sangat untuk dapat jam tangan Tag Heuer percuma…   Fri Sep 12 2014, 02:35

haha best lah tu, smua org dpt berkongsi jam tangan diri dgn org ramai, sbb stiap org mempunyai jam tangan yg berlainan kan.
ari tu bila aku nk p sign up pelan baru utk hp, aku nampak promosi eh, rasa mungkin wak akan minat lah, ni website die: https://www.celcom.com.my/personal/promotion/100Days_100Watches_winners?pid=1360826467840
Back to top Go down
billiecyrus

avatar

Posts : 13
Points : 17
Join date : 2011-04-12

PostSubject: Re: ingin sangat untuk dapat jam tangan Tag Heuer percuma…   Fri Sep 12 2014, 04:27

I suka WOTD ini, jika saya starts kena ada satu longines sebagai pertama.
Back to top Go down
Nana00

avatar

Posts : 45
Points : 59
Join date : 2013-10-12

PostSubject: Re: ingin sangat untuk dapat jam tangan Tag Heuer percuma…   Mon Sep 15 2014, 09:43

Saya tak nak menyertai peraduan ni la, buang masa aje kongsi gambar kat facebook atau instagram, nak berlagak pulak. Aku tak berapa suka la.
Back to top Go down
annely

avatar

Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-09-10

PostSubject: Re: ingin sangat untuk dapat jam tangan Tag Heuer percuma…   Mon Sep 15 2014, 15:03

Terima kasih keran bagi tau i tentang promosi Celcom ni yea…promo ni akan tamat pada 29 Sept, I kena cepat sikit, esok terus pergi sign satu postpaid pakej dengan Celcom, tak mau lepas peluang keemasan untuk memenangi jam tangan ni !
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: ingin sangat untuk dapat jam tangan Tag Heuer percuma…   

Back to top Go down
 
ingin sangat untuk dapat jam tangan Tag Heuer percuma…
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» VALAVANIS AUTUMN TOKONOMA DISPLAY
» The Bazar
» die grinder, tools question
» Vietnam International bonsai show
» Ixora chinensis -"santan"

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Request Movie,Video Clip,Mp3,Software dll :: Others-
Jump to: