BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 baru je nak beli iphone 5s, kekeke

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: baru je nak beli iphone 5s, kekeke   Tue Aug 05 2014, 11:01

tengok org main game cam syok je, tapi hp i terlalu lama, xbleh main pulak. malu ler. nak beli iphone 5s macam mahal.. kalo beli ngan pelan telco kan lebih murah ke? skrng ni pakai smartphone lama, biasabya hanya fb je dah pakai 500mb sebulan. jika beli pelan dgn iphone, agak berapa ye ?
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: baru je nak beli iphone 5s, kekeke   Wed Aug 06 2014, 10:45

500mb je ? cukup hebat la bro. i pakai 3gb sebulan.. sbb selalu kena update instagram.. sekali instagram dah 100mb.. tapi ada masanya i malas nak pakai wifi.. biasanya terus pakai data sbb data lebih stabil
Back to top Go down
popolan



Posts : 20
Points : 34
Join date : 2012-01-22

PostSubject: Re: baru je nak beli iphone 5s, kekeke   Thu Aug 07 2014, 01:54

kenapa pula beli iphone 5s skrng ? dah outdated kan ? tunggu je la beberapa bulan lagi.. lagipun review utk iphone 5s x bagui sgt..
Back to top Go down
kimsian86



Posts : 28
Points : 44
Join date : 2011-09-11

PostSubject: Re: baru je nak beli iphone 5s, kekeke   Fri Aug 08 2014, 00:57

bro kalau ko nk beli iphone 5s. rasanya skrang ada promosi hebat utk iphone 5s sempena hari raya. berbaloi sbb sebulan hanya rm48 je. pakej ada data dan panggilan. biasanya sebulan call pun dah lebih drp 48, i akan ambil pakej ni kalau i takde contack. Blh dpt info lanjut kat sn..
https://www.celcom.com.my/personal/promotion/iphone-5s?pid=1360826529920
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: baru je nak beli iphone 5s, kekeke   Sat Aug 09 2014, 03:31

tq byk2 atas pendapat drp korang. rasanya i akan pilih beli iphone 5s saya dgn pelan celcom RM48 sebulan. mula mulanya i rasa 5GB terlalu banyak utk saya.. tapi harga rm48 tu menarik sgt. jadi, i nak cuba tengok la..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: baru je nak beli iphone 5s, kekeke   Today at 07:27

Back to top Go down
 
baru je nak beli iphone 5s, kekeke
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Favourite iPhone app?
» iphone game - gun bro Multiplayer
» There's an iphone app for counting bites!!
» Iphone app
» WTS new white iphone 5 32GB

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: Iphone User-
Jump to: