BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 kemalangan berlaku dan bawa maut ><

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
josephchia8888



Posts : 19
Points : 33
Join date : 2012-11-01

PostSubject: kemalangan berlaku dan bawa maut ><   Mon Apr 21 2014, 12:20

budak2 sekarang mmg x harga nyawa langsung!! tadi dekat rumah i ada satu kemalangan, dgr bunyi ambulans lagi.. i harap mangsa tu masih hidup lah..
dgr cakap accident tu laku kerana berlumba kereta kat citu. kenapa mcm ni?!!!!!
Back to top Go down
Undertaker



Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-10-12

PostSubject: Re: kemalangan berlaku dan bawa maut ><   Tue Apr 22 2014, 11:10

josephchia8888 wrote:
budak2 sekarang mmg x harga nyawa langsung!! tadi dekat rumah i ada satu kemalangan, dgr bunyi ambulans lagi.. i harap mangsa tu masih hidup lah..
dgr cakap accident tu laku kerana berlumba kereta kat citu. kenapa mcm ni?!!!!!

kemalangan mcm ni sebenarnya dpt dielakkan kalao pilihan tayar kamu tu bagus selain daripada pandu dgn cermat. tapi kalao nak pilih tayar untuk lumba atau speeding..saya pun x tau
Back to top Go down
missycheesie



Posts : 23
Points : 25
Join date : 2012-01-23

PostSubject: Re: kemalangan berlaku dan bawa maut ><   Wed Apr 23 2014, 03:32

berhati2lah di jln raya, kenapa nak pandu dy halaju yg cepat sgt?
sila hargai jiwa, jlnlah baru kecewa bila kes kes accident berlaku sekeliling u.
Back to top Go down
BBphire



Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: kemalangan berlaku dan bawa maut ><   Thu Apr 24 2014, 12:28

mmglah.. harini buka suratkhabar nampak lagi accident.. tiap2 hari ada org mati..
pandulah hati2 cikit, pilihlah tayar baik ckit.. duit blhlah untung lagi.. nyawa once pergi, x akan balik ni!
tayar ada beberapa katogori. pilihlah mana2 yg sesuai utk u..

senang blh pi michelin facebook tgk updates yg terkini la.. ada apa soalan boleh PM mereka, akan dpt balas yg cepat.
https://www.facebook.com/MichelinMalaysia?fref=ts
Back to top Go down
BarneyLim007



Posts : 19
Points : 27
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: kemalangan berlaku dan bawa maut ><   Fri Apr 25 2014, 06:48

kalao nak buat apa2 pun kena fikir banyak kali dulu samaada wajarkah buat mcm ni. Kalao nak racing kena pergi tempat yg direka khas untuk racing. sebab kena ada expert untuk mengawasi dan ni untuk mengelakkan kemalangan berlaku..
Back to top Go down
babydear80



Posts : 21
Points : 23
Join date : 2011-05-27

PostSubject: Re: kemalangan berlaku dan bawa maut ><   Sun Oct 26 2014, 22:51

BarneyLim007 wrote:
kalao nak buat apa2 pun kena fikir banyak kali dulu samaada wajarkah buat mcm ni. Kalao nak racing kena pergi tempat yg direka khas untuk racing. sebab kena ada expert untuk mengawasi dan ni untuk mengelakkan kemalangan berlaku..
.

macam mana.. dpt
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: kemalangan berlaku dan bawa maut ><   Today at 02:50

Back to top Go down
 
kemalangan berlaku dan bawa maut ><
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Vehicles & Transportation :: Kelab Kenderaan-
Jump to: