BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Bila iphone 6 lancar kat Msia?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mikkesho



Posts : 49
Points : 61
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Bila iphone 6 lancar kat Msia?   Mon Mar 03 2014, 09:37

hye, korang tau x bila iphone 6 nie nk lancar kat msia eh? i ade nampak gambar die, cantek sgt eh!
nk beli lah. bila dia lancar, aku nk p rebut lah, takut nnt habis plak. huhu
Back to top Go down
lumberkereta



Posts : 33
Points : 41
Join date : 2011-05-03

PostSubject: Re: Bila iphone 6 lancar kat Msia?   Tue Mar 04 2014, 04:09

ya jugak..
Dulu masa Iphone 5S launch, i pun ada pergi beratur..
Panjang sangat line tu dan yang teruknya masa tu hujan, sejuk sangat..
Itu pun tak teruk sangat, yang paling teruk sekali bula sampai giliran saya, dia kata dah HABIS...Geramnya Mad 
Back to top Go down
Nana00

avatar

Posts : 45
Points : 59
Join date : 2013-10-12

PostSubject: Re: Bila iphone 6 lancar kat Msia?   Wed Mar 05 2014, 05:17

sy juga tak suka beratur..penat dan bazir masa..
baru2 ini sy baca satu blog berkenaan dengan maria sharapova..
yg inilah blog yg sy baca http://penmerah.com/maria-sharapova-duta-kini-celcom-first-elite/
dlm ade ckp pasal celcom first elite,rupa2nya celcom first elite ade bagi reserved tempat letak kereta utk customers, free anniversary device dan byk lagi..
yg paling best adalah Celcom First Elite - First Access,yg ini akan beri keutamaan utk device yg terkini dan ade jaminan koleksi semasa hari pelancaran ..
Back to top Go down
miniang



Posts : 59
Points : 65
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Bila iphone 6 lancar kat Msia?   Thu Mar 06 2014, 05:31

tp telco2 tu mmg ade perbezaan ker? sbb kan smua telco tu kat msia pakai teknologi yg sama je.
knp ade yg baik atau x baik eh? bukan smua sama je??
Back to top Go down
dreschan



Posts : 19
Points : 27
Join date : 2011-04-06

PostSubject: Re: Bila iphone 6 lancar kat Msia?   Fri Mar 07 2014, 03:32

Bagi saya mesti ada beza.. Ambil plan yang mahal mesti layanan pun baik sikit..
HAri ni pergi sign Celcom First Elite punya plan dan jadi ahli mereka..
Lepas jadi ahli, boleh lah mendapatkan device percuma pada ulang tahun, kan best macam ni???
Nak tau lebih boleh layari
https://www.celcom.com.my/personal/plans/elite
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Bila iphone 6 lancar kat Msia?   

Back to top Go down
 
Bila iphone 6 lancar kat Msia?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Favourite iPhone app?
» There's an iphone app for counting bites!!
» Iphone app
» WTS new white iphone 5 32GB
» My Little Pony Friendship Is Magic iPhone 4/4S case for sale!!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: Iphone User-
Jump to: