BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Siapa tau mana telco ade perkhidmatan VIP ???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Nana00



Posts : 42
Points : 54
Join date : 2013-10-12

PostSubject: Siapa tau mana telco ade perkhidmatan VIP ???   Sun Feb 16 2014, 23:56

Memang Geram betul la!!syg telah mengambil masa 5 jam di pusat perkhidmatan utk handphone syg yg ade masalah ..setiap kali bayar bill fon syg kena beratur panjang,bazir masa syg!!! Tau tak mana2 telco blh memberi syg possiblity menjadi seorang VIP dan mendpt syg keutamaan seperti HSBC Premier banking, MBB Priority banking, Citibank Gold banking..jika ade jimatlah masa syg dan tak perlu seksa tunggu lama2…
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: Siapa tau mana telco ade perkhidmatan VIP ???   Tue Feb 18 2014, 04:34

aku jd eh!! byk slow lah mereka yg buat kerja ni, tiap2 kali pon kena tunggu lama sgt baru blh settle.
aih.. korang pernah dengar x Celcom First Elite tu? sbb ari tu i tengok iklan dia, rasa best gak! pelan ni mengutamakan pelanggan mcm kita, rasa sng sgt!
tengok video ni..
Back to top Go down
lumberkereta



Posts : 33
Points : 41
Join date : 2011-05-03

PostSubject: Re: Siapa tau mana telco ade perkhidmatan VIP ???   Wed Feb 19 2014, 03:04

eh.. Maria Sharapova dalam TVC ni...
CAntik betul lah dia, memang wanati idaman saya lah
Suka sangat masa dia bermain dalam gelanggan tennis, tapi kasihan jugak dia kalah dalam Australia Open 2014..
Tapi dia sebagai duta untuk banyak jenama seperti Nike, Tag, tak sangka pulak kali ni sebagai duta Celcom First Elite
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Siapa tau mana telco ade perkhidmatan VIP ???   Thu Feb 20 2014, 06:27

maria sharapova sgt kaya tau..bukan shj pemain tenis byk iklan yg dia ambil..
syg dah dengar kwn ckp pasal Celcom First Elite..sesiapa yg nk daftar bolehlah pi Celcom branch, Blue Cube. Blhlah dpt keistimewaan Priority Delivery, Reserved Parking, Pay Your Way, Complimentary Anniversary Device dan Device Care lepas jadi ahlinya..cuba tengok website ini https://www.celcom.com.my/personal/plans/elite
Back to top Go down
catwang



Posts : 60
Points : 74
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: Siapa tau mana telco ade perkhidmatan VIP ???   Fri Feb 21 2014, 04:18

eh aku suka sgt pelan ni sbb mereka ade menyediakan tempat parking special bg kita. jd mcm ni pon senang lah kan, x yah bazir masa cari parking lot. servis mcm ni best lah!
tp klo nk habiskan RM1000 sebulan mmg susah ckit lah sbb aku pakai RM500++ sebulan jer..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Siapa tau mana telco ade perkhidmatan VIP ???   

Back to top Go down
 
Siapa tau mana telco ade perkhidmatan VIP ???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» HopShopGo
» 7-week Hiatus
» SBS Roothi Roothi Hai Rachana Mana Raha Vihaan!! - Sapne Suhane Ladakpan Ke - 14th Oct 2013
» (2014) Waifu of the Year

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: New Posts Komputer & Peralatan-
Jump to: