BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Rasa nak beli Ipad Air

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kimsian86



Posts : 28
Points : 44
Join date : 2011-09-11

PostSubject: Rasa nak beli Ipad Air    Tue Dec 17 2013, 11:45

Kalao bagi anda..akan pilih model yg mana? kalao bagi saya lepas tengok clip ni...mmg akan beli Ipad Air!
Back to top Go down
josephchia8888



Posts : 19
Points : 33
Join date : 2012-11-01

PostSubject: Re: Rasa nak beli Ipad Air    Wed Dec 18 2013, 11:01

Apple ni mmg cepat...sekarang ada Ipad air pulak...tapi hairan kenapa x sama dgn Iphone 5S..saya suka finger print scan tu yg x perlu manually buka lock...


Last edited by josephchia8888 on Sat Dec 21 2013, 07:14; edited 1 time in total
Back to top Go down
Undertaker



Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-10-12

PostSubject: Re: Rasa nak beli Ipad Air    Thu Dec 19 2013, 11:50

i tentu plih ipad 4 sbab semua agak lebih kurang sama sje dgn ipad air, jika dapat ipad 4, boleh jimat rm500. hehe.

bagi i, gajet-gajet yg tak dapat buat fon call tu adalah gajet yg mahal la.. tak baloi utk dpt 1..
Back to top Go down
SusanChong007



Posts : 18
Points : 28
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: Rasa nak beli Ipad Air    Fri Dec 20 2013, 05:16

ipad air ni best utk main game, graphic tentu sgt smooth! tak akan lag semacam ipad yg dulu kut, lagi bettery life pun boleh tahan 10 jam walaupun sudah jadi nipis..
Back to top Go down
missycheesie



Posts : 23
Points : 25
Join date : 2012-01-23

PostSubject: Re: Rasa nak beli Ipad Air    Sat Dec 21 2013, 13:15

Aku akan pilih Ipad air sebab functionya dah banyak improvise. Aku suka display sebab ada 9.7 inci...Camera depan pun sudah jadi lebih bagus..jadi Facetime pun lebih jelas.
Kalao nak sign pakej dgn Celcom untuk 24 bulan ...harganya RM1248..boleh tengok plan ni
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Rasa nak beli Ipad Air    Today at 02:49

Back to top Go down
 
Rasa nak beli Ipad Air
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» TS Eliot's The Waste Land for iPad lovers
» RMXP to ipod/ipad app
» David Hockney
» Korean variety shows
» Your Desktop/Mobile/iPad/Console Background :3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: Iphone User-
Jump to: