BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Perubahan Cash Rebate OCBC Titanium Card

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
josephchia8888



Posts : 19
Points : 33
Join date : 2012-11-01

PostSubject: Perubahan Cash Rebate OCBC Titanium Card   Mon Nov 18 2013, 12:57

Sedih betul lah..sekarang OCBC kan nak tukar feature Cash Back System untuk Kad Kredit Titanium tu? 5% Cash rebate menjadi 1% sekarang. Baru saja nampak blog kawan i dan dia share gambar ni..cuba tengok..dah nak tukar bulan ni 29...
Back to top Go down
kimsian86



Posts : 28
Points : 44
Join date : 2011-09-11

PostSubject: Re: Perubahan Cash Rebate OCBC Titanium Card   Mon Nov 18 2013, 21:52

kad ni mungkin je sesuai utk jadi spare card bagi saya la.. sbb i dah pakai kad kredit petrol la..
Back to top Go down
Undertaker

avatar

Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-10-12

PostSubject: Re: Perubahan Cash Rebate OCBC Titanium Card   Wed Nov 20 2013, 08:38

saya pun terkejut bila nampak ni....sekarang 5% dah jadi 1% pulak....kenapa KLIA lounge complimentary entry pun dah x da...
Back to top Go down
ZombieTan007



Posts : 19
Points : 23
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: Perubahan Cash Rebate OCBC Titanium Card   Thu Nov 21 2013, 10:29

x kisah pakai kad mana2 pun sebab x banyak berbeza..yg penting mesti tengok term& condition sebelum sign untuk apply kad .
Back to top Go down
missycheesie



Posts : 23
Points : 25
Join date : 2012-01-23

PostSubject: Re: Perubahan Cash Rebate OCBC Titanium Card   Fri Nov 22 2013, 06:28

josephchia8888 wrote:
Sedih betul lah..sekarang OCBC kan nak tukar feature Cash Back System untuk Kad Kredit Titanium tu? 5% Cash rebate menjadi 1% sekarang. Baru saja nampak blog kawan i dan dia share gambar ni..cuba tengok..dah nak tukar bulan ni 29...
baru je i buat kad baru ni. mmg sedih + disappointed!

i harap 29 Nov ini OCBC akan announce 5% cash back rebate akan sambung lagi...
biar kita tunggu 29 Nov ni!
Back to top Go down
BarneyLim007



Posts : 19
Points : 27
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: Perubahan Cash Rebate OCBC Titanium Card   Mon Dec 02 2013, 08:46

x tau kenapa kamu semua begitu risau..bagi saya mmg ok jer... sebab unlimited 1% cash back rebateyg tukar pd 29 bulan november ni mmg boleh guna banyak kali pun boleh. Boleh guna untuk insurance , bill2 untuk hospital atau beli barang kegunaan elektrik.
Back to top Go down
missycheesie



Posts : 23
Points : 25
Join date : 2012-01-23

PostSubject: Re: Perubahan Cash Rebate OCBC Titanium Card   Tue Dec 03 2013, 12:18

i dah apply kad ocbc titanium ni utk kad spare. i dah ada satu primary UOB ONE card, 5% rebate utk petrol, 2% utk groceries dan 0.3% utk ll. 0.3% itu kurang sgt, bolehlah i ganti dgn kad ocbc ni utk dapat 1% rebate! hehe

Back to top Go down
BBphire

avatar

Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: Perubahan Cash Rebate OCBC Titanium Card   Wed Dec 04 2013, 01:40

sdg pakai kad OCBC Titanium ni.. rasanya 5% jatuh ke 1% takde byk perbezaan je.. bulan yg lalu i dpt RM11 drp 1% rebate tu) i rasa berbaloi sebab i x pyh bayar annual fee la.. dan promotion utk makan dan perlancongan agak best gak.. jadi simpan kad ni sebagai kad kedua rasa ok je la
Back to top Go down
Undertaker

avatar

Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-10-12

PostSubject: Re: Perubahan Cash Rebate OCBC Titanium Card   Thu Dec 05 2013, 23:46

BarneyLim007 wrote:
x tau kenapa kamu semua begitu risau..bagi saya mmg ok jer... sebab unlimited 1% cash back rebateyg tukar pd 29 bulan november ni mmg boleh guna banyak kali pun boleh. Boleh guna untuk insurance , bill2 untuk hospital atau beli barang kegunaan elektrik.
thx for the reminder!! last kali kerana dgn RM 50 limited rebate je, i tak buat ni autopay system, sekerang dgn 1% unlimted rebate, i akan link ocbc credit card i dgn insurance i!! hehe. terima kasih sekali lagi!! Very Happy 
Back to top Go down
esther_chan



Posts : 16
Points : 18
Join date : 2011-09-11

PostSubject: Re: Perubahan Cash Rebate OCBC Titanium Card   Fri Dec 06 2013, 06:49

Tadi rakan sekerja saya baru show website OCBC..agak istimewa untuk sesiapa yg belum apply kad kredit dari bank mereka..sekarang untuk menarik balik pelanggan..beberapa strategi yg agak bagus dilancarkan. Misalnya kalao memohon kad baru akan dpt 20" bagasi cabin atau RM50 rebate untuk sesiapa yg swipe 3 kali dlm tempoh 45 hari. Juga boleh menyertai pertandingan untuk menang Blackberry Z10...
cuba tengok link ni untuk maklumat lanjut.
http://www.ocbc.com.my/personal-banking/Promotion/creditcard/index.html?utm_source=card_promolanding&utm_medium=banner&utm_campaign=blackberry
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Perubahan Cash Rebate OCBC Titanium Card   

Back to top Go down
 
Perubahan Cash Rebate OCBC Titanium Card
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» New Payment Method - Credit/Debit Card
» [Card Review Article] Card Sneak-a-Peek: Herald of Perfection
» Card Ruling at Diamond Dude?
» Yugioh card game
» Virtual Birthday Card for Gerry via gerardbutler.net

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Business & Economies :: Bincang-Bincang Perniagaan-
Jump to: