BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Promoso Blackberry (RM300 off!!!)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
catwang

avatar

Posts : 62
Points : 76
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Promoso Blackberry (RM300 off!!!)   Thu Oct 10 2013, 11:05

hye!klo korang rancang nk beli fon baru,cepat beli skang!haha terutamanya bg peminat blackberry!skang ade promosi dia dr celcom, harga hanya RM938 jer!dan ade lg RM300 OFF tau..best kan? i rasa mmg best lah,korang rasa baloi x?
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 49
Points : 61
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: Promoso Blackberry (RM300 off!!!)   Fri Oct 11 2013, 11:10

fon baru lg?? kenape asyik ade fon baru lah? i rasa tahun ni sekurang kurangnya pun dah keluar lebih drp 3 fon baru dh..susah nk buat pilihan ler, tp kalau pelan dia baloi mestilah akan sign sbb i pun dh nak tukar fon i..telco lain ade ape pelan yg lebih baik x? bg tau sat, nak berbanding..
Back to top Go down
Nana00

avatar

Posts : 45
Points : 59
Join date : 2013-10-12

PostSubject: Re: Promoso Blackberry (RM300 off!!!)   Sat Oct 12 2013, 04:02

syg peminat BB ...berita ini sangat hebat..Syg ade nampak Blackberry Z30 ni di Harvey Norman dengan harga RM 1998. Kalau bayar dengan credit card , boleh mohon 0% instalment .bagusnya..hahaha..i nak pasti RM300 rebate tu sampai bila dan betul ade ka ? Sebab  yang ni tak ada mention di website. .
Back to top Go down
catwang

avatar

Posts : 62
Points : 76
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: Promoso Blackberry (RM300 off!!!)   Sun Oct 13 2013, 03:21

ops maaf sgt lah! yg promosi RM300 diskaun tu dia cuma ade kat Blue Cube Sunway Iconic jer, smpai ari ni, jika mmg peminat BB cpt pigi beli lah sbb promosi tu mmg best, harga murah sgt!!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Promoso Blackberry (RM300 off!!!)   

Back to top Go down
 
Promoso Blackberry (RM300 off!!!)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» apple and blackberry crumble
» blackberry 8520 APP ERROR 523..DONE
» Blackberry 8520 Charging Ways
» J & J TAR Gossip. And they're off!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: New Posts Komputer & Peralatan-
Jump to: