BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Pelan hebat!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
catwang

avatar

Posts : 62
Points : 76
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Pelan hebat!   Thu Sep 12 2013, 08:15

eh aku tgk ade pelan baru dr celcome eh! cuma RM88 sebln, ada 5GB data.. byk kan.. korang rasa baloi ker??
Back to top Go down
Corneyjok

avatar

Posts : 25
Points : 32
Join date : 2011-05-12

PostSubject: Re: Pelan hebat!   Fri Sep 13 2013, 00:50

ok la...gua tgh guna maxis..same harga tapi 4GB jer...tapi line maxis lagi baik lo
Back to top Go down
ahkeok



Posts : 17
Points : 21
Join date : 2012-01-27

PostSubject: Re: Pelan hebat!   Fri Sep 13 2013, 06:45

alaaa ku rasa mesti ada byk syarat erk. mcm harga jualan dr RM1488, sama saje dgn harga bila kelancaran. Tak murah byk pun, masih mahal lah. Ko lebih baik baca siap2 semua dulu sebelum sign up
Back to top Go down
dreschan



Posts : 19
Points : 27
Join date : 2011-04-06

PostSubject: Re: Pelan hebat!   Sat Sep 14 2013, 01:25

tak silap i ni plan yang mempunyai data yang paling banyak sebanyak 5GB dalam pasaran sekarang...
Tambahan ada pulak call dan sms percuma..
Macam ni boleh SMS kawan-kawan i dekat kolej tetang projek nanti dengan FREE
Back to top Go down
miniang



Posts : 59
Points : 65
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Pelan hebat!   Sun Sep 15 2013, 00:14

tp pelan ni kan utk iphone 5 jer? bukan iphone baru pon. kenape korang x nk tunggu yg model baru tu keluar? x lama lg dh akan keluar, sbb dah lancar kan?? x lama mesti akan dtg ke malaysia dh.. kalau bg i, mestilah pilih yg baru tu, x mau yg iphone5 tu lah, byk org pakai skang.. x mau sama dgn diorg.. huhu
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Pelan hebat!   

Back to top Go down
 
Pelan hebat!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: Iphone User-
Jump to: