BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 beli barang jenama deng harga yg murah dari lelongan!! sukar dipercayai!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
BarneyLim007



Posts : 19
Points : 27
Join date : 2011-04-11

PostSubject: beli barang jenama deng harga yg murah dari lelongan!! sukar dipercayai!   Fri Aug 02 2013, 04:28

Lelong rumah, kereta dr bank ada banyak.. ini kali pertama sy dpt tau lelongan online untuk barang jenama, termasuk pakaian, fashion, bahan elektrik!! tempat lelongan ialah http://www.chikapowwow.com/
Murah gila.. ada orang dapat dengan harga yang gila murah!! I nampak ada beb I dapat Armani Exchange AX254 MM4 cermin mata kurang daripada RM1.. shj...
mana boleh dapat? duh! boleh try ...
Back to top Go down
avatar1avatar

avatar

Posts : 4
Points : 6
Join date : 2011-04-15

PostSubject: Re: beli barang jenama deng harga yg murah dari lelongan!! sukar dipercayai!   Sun Aug 04 2013, 23:39

BarneyLim007 wrote:
Lelong rumah, kereta dr bank ada banyak.. ini kali pertama sy dpt tau lelongan online untuk barang jenama, termasuk pakaian, fashion, bahan elektrik!! tempat lelongan ialah http://www.chikapowwow.com/
Murah gila.. ada orang dapat dengan harga yang gila murah!! I nampak ada beb I dapat Armani Exchange AX254 MM4 cermin mata kurang daripada RM1.. shj...
mana boleh dapat? duh! boleh try ...

ada banyak website yg macam ini... macam ubid, pennyauction, click2bid...
you boleh try dengan u punya luck... I pernah try di pennyauction, deng beli bid.. tak pernah sekali pun I menang sebiji hadiah11!!
susah !! mungkin orang yg nak bid di website tu.. banyak!
Back to top Go down
babydear80

avatar

Posts : 21
Points : 23
Join date : 2011-05-27

PostSubject: Re: beli barang jenama deng harga yg murah dari lelongan!! sukar dipercayai!   Tue Aug 06 2013, 03:14

BarneyLim007 wrote:
Lelong rumah, kereta dr bank ada banyak.. ini kali pertama sy dpt tau lelongan online untuk barang jenama, termasuk pakaian, fashion, bahan elektrik!! tempat lelongan ialah http://www.chikapowwow.com/
Murah gila.. ada orang dapat dengan harga yang gila murah!! I nampak ada beb I dapat Armani Exchange AX254 MM4 cermin mata kurang daripada RM1.. shj...
mana boleh dapat? duh! boleh try ...

Bair I tengok dulu
Back to top Go down
babydear80

avatar

Posts : 21
Points : 23
Join date : 2011-05-27

PostSubject: Re: beli barang jenama deng harga yg murah dari lelongan!! sukar dipercayai!   Tue Aug 06 2013, 03:17

BarneyLim007 wrote:
Lelong rumah, kereta dr bank ada banyak.. ini kali pertama sy dpt tau lelongan online untuk barang jenama, termasuk pakaian, fashion, bahan elektrik!! tempat lelongan ialah http://www.chikapowwow.com/
Murah gila.. ada orang dapat dengan harga yang gila murah!! I nampak ada beb I dapat Armani Exchange AX254 MM4 cermin mata kurang daripada RM1.. shj...
mana boleh dapat? duh! boleh try ...

ceh!!! leceh lah.. bazir masa untuk buat auction... tambah lagi guna wang utk beli token..leceh!! hanya orang bodoh percaya lelongan macam ni... pun mungkin kalau menang, hadiah tak sampai!!!
Back to top Go down
BBphire

avatar

Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: beli barang jenama deng harga yg murah dari lelongan!! sukar dipercayai!   Thu Aug 08 2013, 03:32

dulu i pernah menang bid 1 x dvd player dgn rm0.65 saja, happy gile!
tunggu lepas raya, duit raya manyak manyak! hehe
lepas in i nah beli byk credit utk bid gadget.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: beli barang jenama deng harga yg murah dari lelongan!! sukar dipercayai!   

Back to top Go down
 
beli barang jenama deng harga yg murah dari lelongan!! sukar dipercayai!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Sources of "grill" material
» Gaara is from Uzumaki clan
» Mangrove bonsai
» Gundam Converge
» MK: Novosti

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Request Movie,Video Clip,Mp3,Software dll :: Others-
Jump to: