BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 tlg bg tau sape G Dragon

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
catwang

avatar

Posts : 62
Points : 76
Join date : 2011-09-14

PostSubject: tlg bg tau sape G Dragon   Sat Jun 01 2013, 02:01

korang tau x sape G Dragon?? sebab kebelakangan ni asyik dengar member i bincang pasal concert die kat msia ni..
famous ker die? sorry ya sebab sy bukan kpop fans, jd mmg out cikit ler.. hihi
blh share x info die ^^
Back to top Go down
ahkeok



Posts : 17
Points : 21
Join date : 2012-01-27

PostSubject: Re: tlg bg tau sape G Dragon   Mon Jun 03 2013, 10:48

u tahu siapa ialah Big Bang tak????GDragon ialah leader of Big Bang....Dia akan mari KL jumpat fans dia dan mengadakan sebauh solo konsert pada 22nd June....ini ialah MV dia...
Back to top Go down
catwang

avatar

Posts : 62
Points : 76
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: tlg bg tau sape G Dragon   Tue Jun 04 2013, 04:26

terima kasih utk info tu..
tp harga brape tiket utk concert die?? dan kat mana???
Back to top Go down
ahkeok



Posts : 17
Points : 21
Join date : 2012-01-27

PostSubject: Re: tlg bg tau sape G Dragon   Wed Jun 05 2013, 13:04

kat National Stadium pada 22nd June....harga tiket RM188 sampai RM588 (VIP)....tapi tiket VIP sudah dihabiskan dalam 1 jam....tiket lain juga hot selling...Tapi kamu ada peluang menang yang percuma dari Xpax...u hanya nak download 2 GD Call Me Tones, u akan dapat peluang utk menang 2 tiket yang jumlah bernilai RM976....Details Here!!!---http://www.xpax.com.my/promo_gdragon.php
Back to top Go down
catwang

avatar

Posts : 62
Points : 76
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: tlg bg tau sape G Dragon   Thu Jun 06 2013, 04:41

begitu senang ajer dh blh menang? sure x? kalo mcm i nk serta jgk la sebab x rugi kan?? hihi
kalo dpt masih blh jual bg member i sebab mereka suka sgt dia.. i bkn big fans dia..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: tlg bg tau sape G Dragon   

Back to top Go down
 
tlg bg tau sape G Dragon
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» power tool dragon deck(rate and fix)
» Black rose dragon and Beast of the pharaoh.
» Plant Red Nova Dragon Deck
» Aster Phoenix - Dragon Deck
» New from Dragon/CyberHobby

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Request Movie,Video Clip,Mp3,Software dll :: Others-
Jump to: