BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 masa ambil petrol

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
josephchia8888



Posts : 19
Points : 33
Join date : 2012-11-01

PostSubject: masa ambil petrol   Tue May 07 2013, 08:48

nak tanya sikit...kalao biasa pakai petrol kan...suka pakai credit card apa ? rasa yg mana dpt collect paling banyak point?
Back to top Go down
ZombieTan007



Posts : 19
Points : 23
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: masa ambil petrol   Tue May 07 2013, 13:29

i suka pakai kad kredit yg dpt rebate masa ambil minyak..dapat diskaun nanti..selain tu mnesti ada dpt collect point..masa tu boleh tkar voucher lah....hadiah2 istimewa lagi..
Back to top Go down
Undertaker

avatar

Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-10-12

PostSubject: Re: masa ambil petrol   Wed May 08 2013, 11:40

dik tau x kalao pakai Citibank Platinum Reward Card untuk ambil minyak akan dapat 5 kali ganda mata ? bukan saja satu stesen minyak....boleh pakai di shell, petronas dan petron! Bukan saje ambil minyak dapat kumpul point...kategori macam syarikat penerbangan juga boleh kumpul point...macam Airasia, MAS dan firefly~ cuba tengok sini http://www.citibank.com.my/DJSH7


josephchia8888 wrote:
nak tanya sikit...kalao biasa pakai petrol kan...suka pakai credit card apa ? rasa yg mana dpt collect paling banyak point?
Back to top Go down
BBphire

avatar

Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: masa ambil petrol   Thu May 09 2013, 12:01

kad ni macam bagus kan?


Last edited by BBphire on Thu May 09 2013, 12:26; edited 1 time in total
Back to top Go down
ZombieTan007



Posts : 19
Points : 23
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: masa ambil petrol   Thu May 09 2013, 12:26

Satu kad boleh mendapat mata di petrol dan syarikat penerbangan?
Macam ini bagus lo ... bermakna tiada banyak kad kredit untuk kegunaan yang berbeza...
Back to top Go down
Undertaker

avatar

Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-10-12

PostSubject: Re: masa ambil petrol   Fri May 10 2013, 06:33

biar saya jelaskan function kad ni... kalao anda pilih lagi banyak kategory...peluang untuk dapatkan point akan meningkat
Feature yg menarik perhatian saya adalah kad ni bagi 24 jam bantuan roadside ... kalao kenderaan anda rosak masa perjalanan...anda boleh minta tolong dengan talian bantuan yg tersedia. Sekarang anda juga dapat download apps untuk smartphone..masa tu anda boleh check dan dpt memeriksa transaksi kad...dengar pun nak minta satu kan?
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: masa ambil petrol   

Back to top Go down
 
masa ambil petrol
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Vehicles & Transportation :: Kelab Kenderaan-
Jump to: