BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Menari bersama J.LO pada 2 Disember?!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kimsian86



Posts : 28
Points : 44
Join date : 2011-09-11

PostSubject: Menari bersama J.LO pada 2 Disember?!    Tue Nov 20 2012, 07:51

I dengar kata pada 2 Disember 2012, J.LO akan mengadakan konsert kat Stadium Merdeka... denar pon geram! i tak mampu pigi sbb dah habiskan wang sy.. Siapa akan pigi? Ingat balik sini berkongsi pengalaman menari dgnnya ya!

Back to top Go down
SusanChong007



Posts : 18
Points : 28
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: Menari bersama J.LO pada 2 Disember?!    Wed Nov 21 2012, 23:43

[quote="kimsian86"]I dengar kata pada 2 Disember 2012, J.LO akan mengadakan konsert kat Stadium Merdeka... denar pon geram! i tak mampu pigi sbb dah habiskan wang sy.. Siapa akan pigi? Ingat balik sini berkongsi pengalaman menari dgnnya ya!

[/quote

apa pula dah abiskan wang x bulih pergi tengok J LO? Sayang betui tu...!

sebenarnya jikalau kau jdai pelanggan The Cube, kemudian download sia 2 lagunya itu, jadikannya Call Me Tones awak, dan hantar lagi 2 lagunya kepada rakan rakan pun boleh dah...

oh ya kan, 2 tiket itu!! Jumpalah kita di Stadium Merdeka nanti.. Razz
Back to top Go down
kimsian86



Posts : 28
Points : 44
Join date : 2011-09-11

PostSubject: Re: Menari bersama J.LO pada 2 Disember?!    Thu Nov 22 2012, 12:16

i dah muat turunkan 2 lagu sebagai Call me tone saya..dan juga hantar bagi kwn saya.. terima kasih ya.. sebab kaloux ckp, i pun x tau ada deal yg hebat ni.. mmg harap i dpt menang je.. kalo menang, i bagi u 1 tiket ya..haha
Back to top Go down
SusanChong007



Posts : 18
Points : 28
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: Menari bersama J.LO pada 2 Disember?!    Fri Nov 23 2012, 06:02

HAHAHAHAHAHA KIMSIAN!!!!!!

Seksi betui J LO INI!! Aku dah minat dia 5 tahun lalu...

oh lu tau tak? Kalo lu dapat tiket tu, awak simpanlah untuk diri kerana AKU DAH DAPAT TIKET PERCUMA AKU selepas hari promosi pertama!! hari tu dah aku muat turun 2 lagunya dari The Cube dah Very Happy hahahahhaa..

jom jumpa di singapura! Razz
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Menari bersama J.LO pada 2 Disember?!    

Back to top Go down
 
Menari bersama J.LO pada 2 Disember?!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Kurt Seyit ve Şura

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Gosip :: News-
Jump to: