BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

  Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kimsian86



Posts : 28
Points : 44
Join date : 2011-09-11

PostSubject: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Fri Sep 21 2012, 06:41

dua minggu lagi, sy akan berkahwin. ingin tanya adakah saya bertindak berketelaluan jika minta hadiah perkahwinan daripada kawan saya.. sebab skrng ni sy rasa hadiah lebih baik.. sy ingin senaraikan hadiah yg saya mahu.. senanglah bagi mereka.. haha.. betui tak?
Back to top Go down
sasatan



Posts : 9
Points : 11
Join date : 2012-02-10

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Fri Sep 21 2012, 06:50

Kalo bagi saya , ni tak kira keterlaluan la. Asalkan hadiah di senarai u x mahal sgt. Tapi camne nk tau kwn u tak bagi hadiah yg sama ?
Back to top Go down
vivivi



Posts : 7
Points : 7
Join date : 2012-02-08

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Fri Sep 21 2012, 06:56

Kalo bagi saya, saya lebih suka wang tunai .. sebab boleh beli ape ape je lepas tu. Kalo minta hadiah, takut kawan u tak mau dtg majlis perkahwinan u
Back to top Go down
kimsian86



Posts : 28
Points : 44
Join date : 2011-09-11

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Fri Sep 21 2012, 07:01

kalau saya mahu 40" Smart Full HD LED TV with surround system untuk rumah baru sy ?
Back to top Go down
SusanChong007



Posts : 18
Points : 28
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Fri Sep 21 2012, 07:28

tamaknya dik ni… Tapi aku ada satu cara yang senang iaitu hanya perlu dial *128# dan kita memang dapat menang barang-barang tersebut setiap hari. Bukan tu saja, kita juga berpeluang mendapat benda-benda lain selain drpd tu! Aku sudah panggil semua kawan dial dah, dik jangan lupa sertaiku k?
Hadiah seperti:
Samsung 40" Smart Full HD LED TV
Samsung Galaxy S III
Pioneer Blu – Ray front surround system
Samsung Galaxy Tab 2.0 7"
Nikon Coolpix waterproof AW100
sangat menarikkan? jika tak faham, ikut bawah saja~

Back to top Go down
missycheesie



Posts : 23
Points : 25
Join date : 2012-01-23

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Fri Sep 21 2012, 07:31

Fuiyoh! Tau x hadiah awak betui betui mahai. Sudah melebihi rm5k,lebih baik pi merompak.
Back to top Go down
kimsian86



Posts : 28
Points : 44
Join date : 2011-09-11

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Fri Sep 21 2012, 07:39

SusanChong007 wrote:
tamaknya dik ni… Tapi aku ada satu cara yang senang iaitu hanya perlu dial *128# dan kita memang dapat menang barang-barang tersebut setiap hari. Bukan tu saja, kita juga berpeluang mendapat benda-benda lain selain drpd tu! Aku sudah panggil semua kawan dial dah, dik jangan lupa sertaiku k?
Hadiah seperti:
Samsung 40" Smart Full HD LED TV
Samsung Galaxy S III
Pioneer Blu – Ray front surround system
Samsung Galaxy Tab 2.0 7"
Nikon Coolpix waterproof AW100
sangat menarikkan? jika tak faham, ikut bawah saja~


Ape pulak ni ? ape tu dialing *128# ? Itu pertandingan kah ? Benarkah boleh menang tiap tiap hari ? Kalo cam tu, i mau la semua hadiah yg menarik tu. tu hadiah nampak menarik!
Back to top Go down
SusanChong007



Posts : 18
Points : 28
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Mon Sep 24 2012, 21:16

Kau tak tau? Itu sebenarnya datang dari Xpax. Tiap-tiap hari mereka akan bagi hadiah berharga RM10k kepada sesiapa yang bertuah. Caranya juga tak susah, hanya perlu pilih satu pack dari surf, talk, text atau fun. Ambillah semua jikalo kau betul-betul nak dapat TV tu. Semoga kau berjaya ya! sunny


Back to top Go down
Undertaker

avatar

Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-10-12

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Tue Sep 25 2012, 06:04

I pasti ni mesti MLM....u kena join lepas tu akan dapat semua hadiah tu.. i sudah join and tak kan pergi lagi.



kimsian86 wrote:
SusanChong007 wrote:
tamaknya dik ni… Tapi aku ada satu cara yang senang iaitu hanya perlu dial *128# dan kita memang dapat menang barang-barang tersebut setiap hari. Bukan tu saja, kita juga berpeluang mendapat benda-benda lain selain drpd tu! Aku sudah panggil semua kawan dial dah, dik jangan lupa sertaiku k?
Hadiah seperti:
Samsung 40" Smart Full HD LED TV
Samsung Galaxy S III
Pioneer Blu – Ray front surround system
Samsung Galaxy Tab 2.0 7"
Nikon Coolpix waterproof AW100
sangat menarikkan? jika tak faham, ikut bawah saja~


Ape pulak ni ? ape tu dialing *128# ? Itu pertandingan kah ? Benarkah boleh menang tiap tiap hari ? Kalo cam tu, i mau la semua hadiah yg menarik tu. tu hadiah nampak menarik!
Back to top Go down
esther_chan



Posts : 16
Points : 18
Join date : 2011-09-11

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Wed Sep 26 2012, 05:49

kenapa tak bagi mereka info yg melengkap ? duh, hanya bagi tau ada banyak menang tapi tak beritau mereka camne n menang semua ni.. haha.. bagi sesiapa yg teringin untuk menang hadiah ni, mai laman web ni .. http://xpax.com.my/whatchuwant_about.php
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   

Back to top Go down
 
Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Sembang-Sembang Kosong :: Cadangan-
Jump to: