BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Salam Ramadhan Semua!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
popolan



Posts : 20
Points : 34
Join date : 2012-01-22

PostSubject: Salam Ramadhan Semua!!!   Mon Aug 13 2012, 07:57

salam.. x sangka bulan puasa pon dh nak tamat, masih ade beberapa hari jer.. cepatnye..
hari raya akan datang tidak lama kemudian.. jadi, ape pe persediaan korang dh buat utk raya setakat ni?
Back to top Go down
bazinga8888



Posts : 8
Points : 8
Join date : 2012-02-08

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Tue Aug 14 2012, 07:22

alamak. lupa nak pos kad hari raya la. msh sempat utk hantar skrg tak??? :/
Back to top Go down
louiskee

avatar

Posts : 6
Points : 6
Join date : 2012-08-14

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Tue Aug 14 2012, 08:11

bagi ai, Ramadan dan Syawal gembira sja tiap thn. semua org dan kawan balik makan main bersama. paling syok tu kuih dan duit raya.. dah siap pun hehe. cuma tinggal lagu raya. adakah yg sedap nak share??
Back to top Go down
catwang

avatar

Posts : 62
Points : 76
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Wed Aug 15 2012, 03:34

bazinga8888 wrote:
alamak. lupa nak pos kad hari raya la. msh sempat utk hantar skrg tak??? :/
kalo masih pakai pos, mestilah x sempat.. aduh..
ikut ku lah.. ku pkai FUNTALK utk antar salam kpd smua rakanku.. memang cepat!!
ku pkai FRENCUBE lagi, utk share baju kurung ku yg terbaru.. hehe
Back to top Go down
miniang



Posts : 59
Points : 65
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Thu Aug 16 2012, 02:38

ade ade ade! hari tu bila duduk dlm bas, tiba tiba dgr lagu Tazkirah dn Doa Rahmadhan. org yg dpt lagu ni , dia ckp tu ring tones dr Call Me Tones. Lagu tiap hri pon tak sama, kool kan???
Back to top Go down
bishopten



Posts : 7
Points : 9
Join date : 2012-03-29

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Thu Aug 16 2012, 10:23

duit raya itu yg best semasa msh kecik..
eh.cuma nak tanya apakah jumlah tertinggi duit raya yang u pernah terima?macam mana kalo bagi u rm1500 tiap2 hari? atau u berminat utk melakukan ibadah Umrah utk 2orang.. lihat sini..
http://www.thecube.my/
Back to top Go down
niki minah

avatar

Posts : 27
Points : 40
Join date : 2011-04-05

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Thu Aug 16 2012, 11:24

popolan wrote:
salam.. x sangka bulan puasa pon dh nak tamat, masih ade beberapa hari jer.. cepatnye..
hari raya akan datang tidak lama kemudian.. jadi, ape pe persediaan korang dh buat utk raya setakat ni?

baru ajer abis planning utk balik kampong..rumah dah kunci..check...kereta..check...byk sgt kena buat sebelum balik lol
nombor ni mesti kena ingat...mana lah tau sekali dah abis petrol atau $$$ blh dial number ni *888*123# utk station petrol atau ATM terdekat lol...
ingat lambat sikit x aper asalkan selamat...
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 49
Points : 61
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Thu Aug 16 2012, 13:57

hey.. korang tau siape ker DJ Dave x?? sini ade stu lagu dr die dgn tajuk "Menjelang Hari Raya".. harap korang suka dan Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir & Batin!
bit.ly/P0Q2qD pergi dengar yer... Smile
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   

Back to top Go down
 
Salam Ramadhan Semua!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Bazar
» blackberry 8520 APP ERROR 523..DONE

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: General :: Ucap & Tahniah-
Jump to: