BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Iphone 4s atau Blackberry Curve 9320

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
dreschan



Posts : 19
Points : 27
Join date : 2011-04-06

PostSubject: Iphone 4s atau Blackberry Curve 9320   Mon Jul 30 2012, 11:40

ni nak tanya ttg BB model ni la...ada sesiapa yg dah beli ker...phone lama I dah rosak..ni tgh pikir nak ambil BB baru ni ker atau Iphone 4 lol....tolong komen sikit..budget i pon x byk...dlm lingkungan RM 1k ajer ler
Back to top Go down
andychong24



Posts : 3
Points : 3
Join date : 2012-07-06

PostSubject: Re: Iphone 4s atau Blackberry Curve 9320   Tue Jul 31 2012, 02:57

Kalau untuk org seperti saya yg selalu suka SMS , emel , FB dan Twitter, saya rasa guna BB lebih mudah dari guna iPhone…. BB baru ni ada blackberry OS 7.1 platform, maknanya lebih cepat, pintar dan best…. Oh ya ada lagi… BB ni ada 3G/HSDPA jugak… lol!
Back to top Go down
dreschan



Posts : 19
Points : 27
Join date : 2011-04-06

PostSubject: Re: Iphone 4s atau Blackberry Curve 9320   Wed Aug 01 2012, 04:34

Eerrr。。。 ada sambungan 3G/HSDPA... macam ni bermaksud i perlu ada sambungan yang lebih cepat dan kukuh????
Berapa harga kalau BB baru ni berbanding Iphone 4???
Back to top Go down
clow78



Posts : 2
Points : 2
Join date : 2012-08-01

PostSubject: Re: Iphone 4s atau Blackberry Curve 9320   Thu Aug 02 2012, 03:27

Iphone 4S sekarang harganya RM2k lebih dan BB bar ni RM799 saje…. Tapi kalau u ambik contract lagi murah… saya beli BB tu dari Celcom RM38 saje! Kalau u nak boleh check harga harga kat link ni… huhuhu
celcom.com.my/smartphones/
Back to top Go down
lumberkereta



Posts : 33
Points : 41
Join date : 2011-05-03

PostSubject: Re: Iphone 4s atau Blackberry Curve 9320   Thu Aug 02 2012, 22:31

Dengan ada 3G/HSDPA kamu mestilah perlu ada sambungan rangkaian data yang bagus…
Sekarang ada Celcom First WiFi yang baru dilancarkan… apa kata ambil mereka punya advance / Pro pakage lol..
Macam ni anda boleh guna WiFi mereka hampir di semua tempat… Yang penting tu ialah ia adalah PERCUMA….
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Iphone 4s atau Blackberry Curve 9320   

Back to top Go down
 
Iphone 4s atau Blackberry Curve 9320
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» apple and blackberry crumble
» Favourite iPhone app?
» There's an iphone app for counting bites!!
» Iphone app
» WTS new white iphone 5 32GB

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: Iphone User-
Jump to: