BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Justin Bieber & Mizz Nina @ MTV World Stage 2012

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
montyashley



Posts : 9
Points : 17
Join date : 2011-04-12

PostSubject: Justin Bieber & Mizz Nina @ MTV World Stage 2012   Thu Jul 05 2012, 13:13

Ada sesiapa yg akan pergi kat koncert ni x? dgr kata justin bieber pub datang utk perform lol dgn artist seperti mizz nina, jay park dan kara dari korea lol....
berapa yer tiket utk koncert ni??
Back to top Go down
andychong24



Posts : 3
Points : 3
Join date : 2012-07-06

PostSubject: Re: Justin Bieber & Mizz Nina @ MTV World Stage 2012   Fri Jul 06 2012, 04:09

Pasti saya akan pergi kerana menghabiskan semua gaji saya bekerja sebagai pelayan sambilan untuk mendapatkan tiket ini lol ... juga akan lepaking di pusat membeli-belah Sunway Pyramid pada coz hujung minggu saya mendengar bahawa mereka memberi bertemu dan menyambut pas untuk melihat JustinLolo ... ini mungkin satu-satunya peluang dalam hidup saya untuk melihat Justin lol orang yang sebenar .... lol!
Back to top Go down
billiecyrus



Posts : 13
Points : 17
Join date : 2011-04-12

PostSubject: Re: Justin Bieber & Mizz Nina @ MTV World Stage 2012   Fri Jul 06 2012, 14:16

aaaiikkksss macma syok ajer koncert ni...ni bila & kat mana yer...

ada tiket percuma x????
Back to top Go down
stellachew90



Posts : 3
Points : 3
Join date : 2012-03-13

PostSubject: Re: Justin Bieber & Mizz Nina @ MTV World Stage 2012   Mon Jul 09 2012, 12:04

aku pun suka Justin Bieber! ia berlangsung kat Suft Beach, Sunway Lagoon pada 14th July 2012.. Nak ticket percuma tak?? Hanya top up RM60 dari Xpax dan masukkan MTV ke 28881 dan awak mungkin dapat menang 2 ticket percuma!! Senangkan??
Back to top Go down
dreschan



Posts : 19
Points : 27
Join date : 2011-04-06

PostSubject: Re: Justin Bieber & Mizz Nina @ MTV World Stage 2012   Tue Jul 10 2012, 02:00

Senang macam ni untuk menang, rasa banyak orang akan cuba nasib untuk dapatkan ticket lol….
Lagipun I tak ada $$$ yang lebih untuk reload banyak kali…
Ada tak cara lain yang boleh I dapatkan ticket percuma ???? Laughing
Back to top Go down
stellachew90



Posts : 3
Points : 3
Join date : 2012-03-13

PostSubject: Re: Justin Bieber & Mizz Nina @ MTV World Stage 2012   Wed Jul 11 2012, 09:15

dreschan wrote:
Senang macam ni untuk menang, rasa banyak orang akan cuba nasib untuk dapatkan ticket lol….
Lagipun I tak ada $$$ yang lebih untuk reload banyak kali…
Ada tak cara lain yang boleh I dapatkan ticket percuma ???? Laughing

hahahahh tentulah ada cara yg lain utk memenangi tiket, pertama, jadi fan utk Xpax, U.O.X atau S.O.X pada FB, dan gunakan aplikasi tersebut untuk menyebarkan MTV, anda akan dapat point apabila berkongsi dgn rakan-rakan anda, plg best adelah dapat memenangi 4 tiket jika bertuah!
kedua adalah pergi ke web ini http://www.thecube.my/ dan muatkan lagu sana, moga berjaya!!
Back to top Go down
lumberkereta



Posts : 33
Points : 41
Join date : 2011-05-03

PostSubject: Re: Justin Bieber & Mizz Nina @ MTV World Stage 2012   Thu Jul 12 2012, 03:01

Sudahkah anda menjadikan Justin Bieber's punya lagu seperti … Boyfriend atau Die in your arms.. Sebagai ring tones anda???
Anda hendaklah menghatar lagu ni kepada kawan kamu untuk membolehkan anda menangi pass berjumpa dengan Justin secara individual…..
Nak tau lebih boleh tengok kat sini http://bit.ly/N9GSpw
Back to top Go down
piechop



Posts : 7
Points : 9
Join date : 2012-03-20

PostSubject: Re: Justin Bieber & Mizz Nina @ MTV World Stage 2012   Fri Jul 13 2012, 23:27

minggu ni mmg best giler la...semlm nampak Justin dgn GF, Selena kat Wangsa Maju..tadi Celcom call I kata I menang meet and greet tiket utk jumpa Justin seblm koncert MTV tu bermula...best kan??!!!!!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Justin Bieber & Mizz Nina @ MTV World Stage 2012   

Back to top Go down
 
Justin Bieber & Mizz Nina @ MTV World Stage 2012
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Yu-Gi-Oh! ZEXAL World Championship 2012: Beginning the Legendary Number
» Dark World Deck List
» Orlando Bloom vs. Justin Bieber
» Justin Bieber - Never Say Never
» Gundam builder world cup 2012

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Request Movie,Video Clip,Mp3,Software dll :: Others-
Jump to: