BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 New iPad = New Revolutionary ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
esther_chan



Posts : 16
Points : 18
Join date : 2011-09-11

PostSubject: New iPad = New Revolutionary ?    Thu Jun 28 2012, 00:00

aku ingin beli NEW IPAD bagi kekasih saya.. haha..tapi, baru baru ni ade byk promo, byk sgt, tak tahu pilih lah.. sesiapa blh tolong aku ?
Back to top Go down
SusanChong007



Posts : 18
Points : 28
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: New iPad = New Revolutionary ?    Thu Jun 28 2012, 00:03

Saya baru saja membeli the new ipad. blh tahan la. cantik dan mudah diguna.. aku beli dengan harga yang amat murah,hanya RM1329.00
mungkin u blh tengok sini..
http://www.celcom.com.my/smartphones/ipad.php



Back to top Go down
missycheesie



Posts : 23
Points : 25
Join date : 2012-01-23

PostSubject: Re: New iPad = New Revolutionary ?    Thu Jun 28 2012, 00:45

hanya RM1329 , begitu murah ? info u betui ke? harga pasaran sekarang dah melebihi RM2k lah.. aku jugak mau beli satu ipad kalo cam tu..
Back to top Go down
BBphire



Posts : 36
Points : 50
Join date : 2011-04-11

PostSubject: Re: New iPad = New Revolutionary ?    Thu Jun 28 2012, 00:47

betu kut , sebab I nampak promo ini tadi pagi.. harga agak berpatutan la.. dengar kata kalau u ada Aeon credit card lagi best...dapat extra benefit lagi!! .... u boleh tengok ini

http://www.celcom.com.my/smartphones/ipad_aeon.html
Back to top Go down
esther_chan



Posts : 16
Points : 18
Join date : 2011-09-11

PostSubject: Re: New iPad = New Revolutionary ?    Fri Jun 29 2012, 12:07

terima kasih kerana bagi info ye.hari ni, sy ingin bagi tau korang sy akan beli Celcom RM1429.00 package.. 16GB New ipad tu.. hmm, bagi sy mmg berbaloi lah, sebab sy blh jimat RM470.00.. banyak kan bagi saya seorang pelajar..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: New iPad = New Revolutionary ?    Today at 02:52

Back to top Go down
 
New iPad = New Revolutionary ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» TS Eliot's The Waste Land for iPad lovers
» RMXP to ipod/ipad app
» HAS REVOLUTION STARTED IN USA ? WISCONSIN IS GETTING UGLY !
» ARTILLERY from World War I to the Present Day - Compared & Contrasted
» David Hockney

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: Iphone User-
Jump to: