BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Comment on Iphone 4S

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Comment on Iphone 4S   Sun Mar 25 2012, 15:35

hello... minta tanya sat.. sebenarnya sy tau iphone ni dah beberapa bulan la.. tapi skrg cuma nak tanya korang, adakah ia berbaloi?? sebab skrg x payah tunggu stock.. harga berapa skrg? dan ada apa2 installment plan ker?? agak miskin lahh..
Back to top Go down
papapapa89



Posts : 5
Points : 5
Join date : 2011-06-13

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Mon Mar 26 2012, 09:41

miskin pun nak beli lagi iphone???!!!! Mad

macam ni baik kau pergi kat low yat sebab ada i love tablet fair sampai...ni sampai ahad ni aje...mungkin ada package yg murah utk iphone lol
Back to top Go down
bazinga8888



Posts : 8
Points : 8
Join date : 2012-02-08

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Mon Mar 26 2012, 13:13

ya, tapi miskin boleh sign installment plan jugak! Very Happy
Berbaloi atau tidak kena tengok u lah. tapi masih ada banyak org beli terutamanya yg putih tu. Harganya skr lebih kurang RM2.1K lah. Kawan aku baru sign plan saje, cuma bayar RM65 sebulan tapi tempoh kontrek tu 36bulan…
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Tue Mar 27 2012, 13:19

bazinga8888 wrote:
ya, tapi miskin boleh sign installment plan jugak! Very Happy
Berbaloi atau tidak kena tengok u lah. tapi masih ada banyak org beli terutamanya yg putih tu. Harganya skr lebih kurang RM2.1K lah. Kawan aku baru sign plan saje, cuma bayar RM65 sebulan tapi tempoh kontrek tu 36bulan…
huh? betui kah? ada plan yg selama 36 bulan? begitu lama?? ape kad tu? jgn cakap kad Ah Long lah ni.. hahaha!! gurau jer.. kalo ni betui, sy nak beli hari ni la.. x sabar.. lol.. sebab x over bajet sy.. hehe
Back to top Go down
bishopten



Posts : 7
Points : 9
Join date : 2012-03-29

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Thu Mar 29 2012, 05:06

ya lo.. ni mesti kad ah long larr.. sebab kebanyakan kad kredit maximumnya pon hanya 24 bulan jer..
Back to top Go down
catwang

avatar

Posts : 60
Points : 74
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Fri Mar 30 2012, 02:20

bishopten wrote:
ya lo.. ni mesti kad ah long larr.. sebab kebanyakan kad kredit maximumnya pon hanya 24 bulan jer..
haha! ko ckap tentang celcom + AEON credit financing tu kah?? kalo yes then memang btui la sebab sy pon baru beli satu jer.. warna putih jugak.. hehe.. tapi ada syarat2 jugak la.. tengok ni sebelum sign up la.. Smile www.celcom.com.my/smartphones/iphone4saeon.php
Back to top Go down
vitkk007



Posts : 3
Points : 3
Join date : 2012-03-31

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Sat Mar 31 2012, 04:37

kalau ini offer celcom. tentu pakej itu offer 6000minit dan 6gb punya data untuk online kan?
Back to top Go down
catwang

avatar

Posts : 60
Points : 74
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Sun Apr 01 2012, 02:44

yalah.. dan benda yg i paling suka tentang promo ni ialah u boleh pilih tempoh bayaran balik ansuran dr 6 hingga 36 bulan.. dan TIADA bayaran pendahuluan pakej ... u cuba pilih yg mana satu yang paling sesuai u la.. tengok ni.. http://bit.ly/z9h2zs
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   

Back to top Go down
 
Comment on Iphone 4S
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Here's a complimentary comment:
» Favourite iPhone app?
» iphone game - gun bro Multiplayer
» There's an iphone app for counting bites!!
» Iphone app

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: Iphone User-
Jump to: