BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
montyashley



Posts : 9
Points : 17
Join date : 2011-04-12

PostSubject: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Sat Mar 24 2012, 11:44

eh btui ker ni..member i kata minggu depan kat low yat celcom ada tablet fair....iphone RM 500 aje...jika betui macam ni x payah nak tunggu sampai PC fair...jam dan x pernah ada parking punya...

ada member lepak kat low yat minggu depan tolong confirm fair ni yer...jika btui nak jugak beli 5 bijik utk family sunny
Back to top Go down
billiecyrus

avatar

Posts : 13
Points : 17
Join date : 2011-04-12

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Sun Mar 25 2012, 10:48

eh bro baik check betul2 sebelum beli..mana ada iphone original yg harganyer RM 500??? terlalu murah ler..jika fake punya ada la
Back to top Go down
catwang

avatar

Posts : 60
Points : 74
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Sun Mar 25 2012, 14:38

betui kah ni? tapi utk iphone jer?? ada samsung galaxy tab 7.7 x?? ada discount?? Very Happy
Back to top Go down
montyashley



Posts : 9
Points : 17
Join date : 2011-04-12

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Tue Mar 27 2012, 05:05

billiecyrus wrote:
eh bro baik check betul2 sebelum beli..mana ada iphone original yg harganyer RM 500??? terlalu murah ler..jika fake punya ada la

tu la nak pergi kat low yat hari ni tapi jam giler....mungkin esok akan pergi lagi sebab kat FB..facebook.com/xpaxfb...ada member beli sony xperia S tu utk RM 999...murah kan??? tapi dia dah tunggu lama utk happy hour deal utk dapat xperia S tu...macam ni kena kem ajer la kat low yat!!!!
Back to top Go down
Ryeonism



Posts : 4
Points : 4
Join date : 2012-03-26

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Tue Mar 27 2012, 06:20

Ia adalah pada Iphone 4S dari RM 558 la .. bukan RM 500 lol ... berfikir ia datang dengan hadiah percuma apabila anda mendaftar .... tetapi barisan terlalu panjang jadi saya tidak mengganggu menunggu dan meminta lol ...
Back to top Go down
mikkesho



Posts : 45
Points : 57
Join date : 2011-09-13

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Wed Mar 28 2012, 03:04

montyashley wrote:
eh btui ker ni..member i kata minggu depan kat low yat celcom ada tablet fair....iphone RM 500 aje...jika betui macam ni x payah nak tunggu sampai PC fair...jam dan x pernah ada parking punya...

ada member lepak kat low yat minggu depan tolong confirm fair ni yer...jika btui nak jugak beli 5 bijik utk family sunny
memang btui lo.. sy baru pergi ke sana jer.. legar tu dah dipenuhi oleh pelbagai jenis gajet drpd celcom .. tapi sy x pasti harga iphone tu la sebab x de masa shopping kat sana tadi
Back to top Go down
design ninja



Posts : 1
Points : 1
Join date : 2012-03-27

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Wed Mar 28 2012, 22:21

Dibawa kpd anda x-peria kurang dari RM1000!! mmg harga yg baik, kerana ia datang dgn "sony aksesori live view" juga, rasa harganye RM300~ Very Happy
Back to top Go down
catwang

avatar

Posts : 60
Points : 74
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Fri Mar 30 2012, 01:31

alamak.. x de masa pergi ke low yat lagi la.. mungkin akan pergi dlm minggu ni lo.. harap belum habis lagi la fair tu.. keke
Back to top Go down
montyashley



Posts : 9
Points : 17
Join date : 2011-04-12

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Fri Mar 30 2012, 10:48

catwang wrote:
alamak.. x de masa pergi ke low yat lagi la.. mungkin akan pergi dlm minggu ni lo.. harap belum habis lagi la fair tu.. keke

kakaka selepas u drg ni sure akan pergi esok lol...mulai esok sampai ahad setiap jam ada lucky draw lol dan galaxy tab 7+ di jual kat RM 397..ni dgn broadband percuma lol..so esok mesti bawak byk $$$$ lol
Back to top Go down
Jesilee



Posts : 4
Points : 6
Join date : 2012-03-30

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Sat Mar 31 2012, 05:19

Jadi,ade ape super special surprise ke hari ni???ade ape yg free ???Masanya????
Back to top Go down
miniang



Posts : 58
Points : 64
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Sun Apr 01 2012, 06:19

hari ni hari yg terakhir utk I Love Tablet Fair.. korang ade pergi?? mlm ni sy akan pergi ke sana utk cari benda yg murah jugak.. hehe.. harap blh dpt samsung tablet hari ni dah.. sebab sy x nak tunggu pc fair lar..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   

Back to top Go down
 
Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» PARAMOURTAL: Tales of Undying Love and Loving The Undead
» Love Never Dies - all views allowed
» You know You Love Mai Hime And Mai Otome Too Much When...
» Favourite iPhone app?
» Aspects of Love

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Computers . Handphone . Gadget . Internet :: Iphone User-
Jump to: