BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
qqbeh



Posts : 20
Points : 28
Join date : 2012-03-18

PostSubject: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Sun Mar 18 2012, 23:10

salam semua... Nak tanya siapa yang telah beli ticket untuk F1 tahun NI???
Rasanya siapa yang akan menang di Sepang nanti?????
Dengar kata pulak minggu ni ada perjjumpaan dengan team F1... Siapa yang tahu tarikhnya???
Back to top Go down
timthor



Posts : 4
Points : 4
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Mon Mar 19 2012, 22:30

Twisted Evil Laju giler ya dah kembali ke Malaysia? Tahun lepas punya race masih lagi bervroooom! kat otak LOL...macam manapun, harap2 tahun ni diorg berbanyakkan lg aktiviti biar seronok skit. Ini CM diorg yg menarik, memang suka ngan statement "Race Ends, Work Never". Ada juga sesi ramah temu kat KLCC ler 21 MAc nanti...

youtube.com/watch?v=LBFBmiSYFfc
Back to top Go down
dreschan



Posts : 19
Points : 27
Join date : 2011-04-06

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Tue Mar 20 2012, 22:28

Wow…. Confirm hari ni Micheal Schumacher dan Nico Rosberg ada dekat KLCC hari ni!!!!
Jangan lepaskan peluang ni!!!! afro
Back to top Go down
piechop



Posts : 7
Points : 9
Join date : 2012-03-20

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Wed Mar 21 2012, 22:24

Ni FB page utk sesapa yg terlepas sesi temu ramah ngan Schumi dan Nico semalam...

facebook.com/PETRONASMOTORSPORTS
Back to top Go down
Pau Daging



Posts : 12
Points : 16
Join date : 2012-03-22

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Thu Mar 22 2012, 21:34

Biasa dekat musim F1 macam sekrang ni banyak aktiviti kat KLCC…
Siapa tau mungkin kamu ni BERTUAH sangat tu dpt hadiah percuma…
Macam ni hujung minggu ni kena lepak kat KLCC .. Anda boleh rujuk jadual aktiviti di sini

http : / / w w w.petmos.com.my/
Back to top Go down
timthor



Posts : 4
Points : 4
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Fri Mar 23 2012, 23:36

Lu memang betul la...Petronas sdg menganjurkan Malaysia Grand Prix Showcase kat Concourse, KLCC lol...dari 17 - 25 Mac hehe...Skang sape ada berani nk teman i? Ada tak sesapa sudah nampak keta F1 tergantung?

youtube.com/watch?v=Ck4Qd2dOGyo&feature=share
Back to top Go down
lumberkereta



Posts : 33
Points : 41
Join date : 2011-05-03

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Sun Mar 25 2012, 02:08

Yippie nak pergi ke track sekarang dengan jersey baru I, Jersey F1!!!!
Kalau u nak jugak, dapatkan di sini… tapi ingat hari ni hari terakhir untuk dapatkannya

http://www.petmos.com.my/en/speedofsound.aspx
Back to top Go down
catwang



Posts : 60
Points : 74
Join date : 2011-09-14

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Mon May 21 2012, 03:21

eh jgn tengok F1 jer.. tengok video ni jugak lah.. support artist negara kita.. hehe
lagu ni sebenarnya didedikasikan kpd smua org yg menyambut Hari Kaamatan dan Gawai.. semoga anda smua dpt menikmati kesejahteraan x kira bila atau berada di mana..
www.youtube.com/watch?v=MAifbtga8G0
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Today at 02:47

Back to top Go down
 
Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Request Movie,Video Clip,Mp3,Software dll :: Others-
Jump to: