BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Kehangatan F1 Kat Sepang!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lumberkereta



Posts : 33
Points : 41
Join date : 2011-05-03

PostSubject: Kehangatan F1 Kat Sepang!!!!   Mon Mar 12 2012, 08:51

Hey semua…. Siapa di sini yag akan pergi menyaksikan perlumbaan F1 tahun ni????
Siapa agaknya yang akan menang di Sepang nanti?? harap2 tak ada kemalangan ler tahun ni yer Smile
Back to top Go down
gaia2012



Posts : 9
Points : 9
Join date : 2012-03-13

PostSubject: Re: Kehangatan F1 Kat Sepang!!!!   Tue Mar 13 2012, 00:55

Whoa, cepatnya dah kembali ke Malaysia?!! Tahun lepas punya race masih fresh dalam otak le...Mcmner pun harap2 tahun ni lagi banyak aktiviti biar meriah skit. Ni video besh event kat klcc!!

on.fb.me/zKSHWS afro
Back to top Go down
montyashley



Posts : 9
Points : 17
Join date : 2011-04-12

PostSubject: Re: Kehangatan F1 Kat Sepang!!!!   Tue Mar 13 2012, 12:39

ni lagi best giler...dgn statement sekali lol....Race ends, work never...setuju tak???


http://www.youtube.com/watch?v=LBFBmiSYFfc
Back to top Go down
dreschan



Posts : 19
Points : 27
Join date : 2011-04-06

PostSubject: Re: Kehangatan F1 Kat Sepang!!!!   Wed Mar 14 2012, 04:49

hey semua… F1 pun sudah mau sampai hujung bulan ni….. lol!
Apa kata cabar diri sendiri dalam game Fast and Furious ni untuk hebatkan lagi semarak semangat F1 .....
Yang nak tau markah yang i dapat boleh PM saya!!!!

http://bit.ly/xLDIY7
Back to top Go down
mylar



Posts : 6
Points : 8
Join date : 2012-03-14

PostSubject: Re: Kehangatan F1 Kat Sepang!!!!   Thu Mar 15 2012, 00:30

dreschan wrote:
hey semua… F1 pun sudah mau sampai hujung bulan ni….. lol!
Apa kata cabar diri sendiri dalam game Fast and Furious ni untuk hebatkan lagi semarak semangat F1 .....
Yang nak tau markah yang i dapat boleh PM saya!!!!

bit.ly/xLDIY7

Hey ini game bagus la!!!!Lagipun dapat tiket harian utk tengok F1 Rocks, besh babe!!Baik punya!!!! cheers
Back to top Go down
drekyee



Posts : 2
Points : 4
Join date : 2012-03-15

PostSubject: Re: Kehangatan F1 Kat Sepang!!!!   Thu Mar 15 2012, 23:28

Kebiasaanya masa musim F1 KLCC sana banyak aktiviti….
Mungkin u bertuah sangat tu boleh dapat hadiah percuma…
Jom kita pergi KLCC untuk hujung minngu ni bounce
Back to top Go down
miaospec



Posts : 4
Points : 6
Join date : 2012-03-16

PostSubject: Re: Kehangatan F1 Kat Sepang!!!!   Fri Mar 16 2012, 22:05

Lu memang betul la...Petronas skang tengah organize Malaysia Grandprix punya showcase kat Concourse KLCC dari 17 Mac hingga 25 Mac hehe... Ada sape2 nak ikut aku x? lol!
Back to top Go down
qqbeh



Posts : 20
Points : 28
Join date : 2012-03-18

PostSubject: Re: Kehangatan F1 Kat Sepang!!!!   Sun Mar 18 2012, 05:17

hahahahha.. Razz
Mungkin Michael Schumacher atau Nico Rosberg akan muncul kat KLCC …..
Macam mana pun nak tau lanjut tengok lah ni

http: //w w w.petmos.com.my/
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kehangatan F1 Kat Sepang!!!!   

Back to top Go down
 
Kehangatan F1 Kat Sepang!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Vehicles & Transportation :: Kelab Kenderaan-
Jump to: