BELL FORUM

Sembang-sembang kosong
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Malaysian Moto GP 2011

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
majorminor123



Posts : 1
Points : 3
Join date : 2011-10-10

PostSubject: Malaysian Moto GP 2011   Mon Oct 10 2011, 10:44

ada sesiapa yg pergi kat race ni tak??? i baru aje dpt tiket tu..happy giler keke..tapi mahal sikit la RM 120 per ticket...so bulan ni kena makan nasi lemak biasa aje la utk sarapan pagi, tgh hari dan malam lol keke..
Back to top Go down
niki minah

avatar

Posts : 27
Points : 40
Join date : 2011-04-05

PostSubject: Re: Malaysian Moto GP 2011   Tue Oct 11 2011, 05:20

Oh waoh, RM120 per ticket?!! Terlalu mahal bagi saye. Sekarang nak cari free punye ticket..nak pi ambil Jorge Lorenzo punye tandatangan!! Tengok wajahnya yang cute ni.. Siapa mau sponsor ticket! Hehe.. Apa-apa ticket pun boleh!
jorgelorenzo.com/
Back to top Go down
jellybean_meizi



Posts : 1
Points : 1
Join date : 2011-10-11

PostSubject: Re: Malaysian Moto GP 2011   Wed Oct 12 2011, 09:15

aduh...saya pun sama dengan awak...tak mampu bayar untuk tiket ni =( tapi nasib baik dapat main game ni untuk ubati ketagihan saya kat motor racing on.fb.me/qltC7e cuba tengok baru tau berkesan kah tak XD
Back to top Go down
Undertaker

avatar

Posts : 30
Points : 34
Join date : 2011-10-12

PostSubject: Re: Malaysian Moto GP 2011   Wed Oct 12 2011, 23:09

Ku dah ikut berita mereka yg terbaru ni petmos.com.my/ Performancenya di Japan memang la menarik walaupun dia jatuh sakit.. Harap-harap sama juge di Msia!! bounce
Back to top Go down
supermariojj



Posts : 3
Points : 3
Join date : 2011-10-13

PostSubject: Re: Malaysian Moto GP 2011   Fri Oct 14 2011, 02:17

eh eh...I dapat berita Jorge Lorenzo & Ben Spies akan muncul kat KLCC pada 19 Oktober !!! Benarke? Siapa dapat confirm bagi I??
Back to top Go down
niki minah

avatar

Posts : 27
Points : 40
Join date : 2011-04-05

PostSubject: Re: Malaysian Moto GP 2011   Fri Oct 14 2011, 13:29

jellybean_meizi wrote:
aduh...saya pun sama dengan awak...tak mampu bayar untuk tiket ni =( tapi nasib baik dapat main game ni untuk ubati ketagihan saya kat motor racing on.fb.me/qltC7e cuba tengok baru tau berkesan kah tak XD

kakaka patut la org cakap game ni utk mengubati ketagihan berlumba....si ean dari hitz fm pun main jugak....ok jugak masa dia ni....

https://www.facebook.com/photo.php?v=10150403602070091
Back to top Go down
evonvon



Posts : 1
Points : 1
Join date : 2011-10-13

PostSubject: Re: Malaysian Moto GP 2011   Fri Oct 14 2011, 13:46

Yeah, ku baru tengok kat FB juge.. Mesti luangkan masa saye hari tuh!! Harap boleh tangkap gambar dgn mereka ler!! Pegi check itinery mrk kat sini .. on.fb.me/rcMoh8
Back to top Go down
miniang



Posts : 59
Points : 65
Join date : 2011-10-09

PostSubject: Re: Malaysian Moto GP 2011   Thu May 31 2012, 23:23

hello!! Selamat Kaamatan & Gawai!!! Cepat download lagu percuma ni la.. Kembali dr Mia Palencia.. dan dedikasikan kpd org yg ko cinta!! bit.ly/webhitzkembali
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Malaysian Moto GP 2011   

Back to top Go down
 
Malaysian Moto GP 2011
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Dallas Event in April 2011
» Millers Collectables 2010-2011 By Judith Miller & Mark Hill
» Mai-Multiverse Calendar Contest 2011 on deviantART
» Brickvention 2011
» February 2011 Fleamarket & Charity Shop finds

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BELL FORUM  :: Request Movie,Video Clip,Mp3,Software dll :: Others-
Jump to: